Escola bressol a l’estadi del FC Badalona

Era una de les condicions de CiU per donar el vist-i-plau a l’edificació d’habitatges al camp de futbol del FC Badalona a l’avinguda Navarra. Sens dubte és una bona notícia que es tingui en compte les necessitats actuals i futures del barri i es construeixi allà una llar d’infants.

Tot i això, continuo pensant que tota aquesta operació és un mal negoci per a la ciutat i un bon negoci pel FC Badalona i per a la promotora que faci els pisos.

La notícia: El nou govern construirà una escola bressol prop del parc de Can Solei

Un pensament sobre “Escola bressol a l’estadi del FC Badalona

  1. Les declaracions del Duran, respecta a les escoles bressol, des de el punt de vista del PSC son coherents, sempre han estat per la externalització d’aquest servei, ara no cal que s’amagui dient que mentre no tinguin les competències i els recursos necessaris, , fer una gestió directa no te sentit, el que està clar que les competències les tenen, i que els diners que aniran a una empresa privada tindrien de revertí directament sobre els usuaris, en aquest cas els infants. A les hores St Adrià, Mataró, Sant Cugat, Barcelona, etc,, que son idiotes , o son molt espavilats perquè sense competències han agafat la responsabilitat directament de les escoles bressol.
    I el Falcó que dirà ara, que explicarà que externalitzar no es privatitzar. Au va aneu a pastar fang. Tot plegat es mes del mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.