Desconnexió

Porto uns dies desconnectat :(. Això de començar a treballar tenint encara els nanos de vacances, diguem-ne que no ha facilitat que dediqués temps al blog. Bé, espero poder-me dedicar una mica més els propers dies.

Tot i la meva desconnexió “escrita”, evidentment no he deixat de llegir i de voltar per Badalona. Així que tinc temes per donar i vendre 🙂 Avanço alguns:

  • L’illa Fradera. Aquest serà el primer del que intentaré escriure. L’Andreu Mas ha iniciat un debat molt interessant i també m’agradaria donar la meva opinió. Mentrestant, convidar a tothom a llegir les diferents aportacions que anat recollint, tot i que no m’acaba d’agradar el format que ha escollit per centrar el debat (Idees per Badalona).
  • Els nous semàfors. Estan canviant a tota la ciutat els semàfors tradicionals per altres de leds. Aquest canvi representarà un estalvi energètic considerable, alhora que la visibilitat dels nous aparells és molt millor. Trobo però unes quantes pegues. Calia canviar tot el lloc de llums, no es podia canviar només les “bombetes” i el vidre de color?. I més…
  • Can Solei – Ca l’Arnús. Com està el tema? S’han deixat de fer les visites guiades que va encetar el anterior equip de Medi Ambient?
  • I més… I si algú vol proposar alguna cosa, els comentaris estan, com sempre, oberts.

5 pensaments sobre “Desconnexió

  1. …lA Ciudad recupera su nervio habitual y con él, todos sus niveles. El de degradación también.Más pintadas en las calles,Más suciedad acumulada, donde no debería haberla, Más degradación y molestias para los vecinos, en calles y plazas (Pl. Font i Cussó, una de ellas).
    Durante buena parte de Agosto y los fines de semana de setbre. Nos “alegran” las veladas hasta las 3 ó 4 de madrugada.Rompen, maltratan,beben e insultan a quienes les recriminan.Son yá muchos años que en dicha plaza,las noches de verano es imposible el descanso.Cuando no son los motoristas con sus máquinas, son sus ocupantes con sus griteríos.La Urbana prometió atuaciones. Pero éstas no llegan…Cómo antes… Cómo siempre.Y
    conste que los vecinos de la zona prometimos colaboración, consecuente con la iniciativa de la Policía Local. Ésta no hace acto de presencia.
    No cumple lo prometido…Nosotros también desistimos de colaboraciones,por aquello de la reprocidad. ¿A donde conducirá ests estado de cosas? A nada bueno,seguro..El cuerpo de la G.U. está actuando con muy pocas variaciones. En calles y plazas que es donde deberían apreciarse ésos cambios, siguen brillando por su ausencia.La delincuencia incívica, sigue “reinando” en Badalona.¿Cuánto tiempo resistirtá el actual estado de cosas, sin explotar.?

  2. Deixa’m que digui que els nous semàfors són una autèntica porqueria i que queden fatal amb els pals antics. A més, són de plàstic i els faran caure a cops de pedra. Hauria estat millor repintar els antics i canviar-los les llums, com han fet a Barcelona, per cert. Ah, i el més gros és que els semàfors negrots són de lloguer i hi ha una opció de compra d’aquí a 10 anys. El negoci de Robert amb les cabres…!

  3. Pel que fa al nom de l’ illa Fradera, jo estic amb el regidor D’ ERC de anomenar-la plaça del Alcalde Xifré, in memoria de tots els afectats per la guerra civil.

    del tema dels semafors:
    El preu de canviar els semàfors de tota la ciutat era aprox. 600.000 euros a la empresa ACISA. http://www.acisa.es
    Ara!, altre cosa seria canviar també tots els pòrtics , això seria molt més car.
    cal dir que aquests tipus de òptica semafòrica d’ alta resolució consumeix molt menys de la meitat de llum que els convencionals i presenta molt menys manteniment.
    la seva resolució és molt més nítida tan de dia , amb llum solar directa, com de nit i un cop instal•lats el manteniment presenta menys dificultats i menors costos.
    altre cosa es l’ estètica de com queden ara els nous semàfors amb els antics pòrtics, que a mi tampoc m’ agrada.

    i del tema del parc, encara no hem vist canvis radicals en el parc, tampoc costa tant instalar per exemple els jocs infantils, de moment tenim vigilants, aixó si. Les visites guiades jo personalment no les he vist mai.

  4. ¿Can Solei,Ca l`Arnús.? ¿Visitas guiadas.?…
    Visitas guiadas en el Museo(subsuelo) por ejemplo; me parece del todo normal. Hay mucho que ver y sobre todo, hay mucho que escuchar..
    Pero, en dichos parques; hoy por hoy y visto su estado.¿Qué clase y para qué se justifica una visita guiada.?… ¿Espécies botánicas únicas.?
    ¿Rosales, en primavera,excepcionales.? ¿Estanques de agua limpia y fuentes de original construcción.? ¿Caminos limpios y bien cuidados.?
    ¿Orden, limpieza, belleza.?… ¿Es todo éso, lo que justifica grupos de visita,para admirarlo y gozarlo.?

    …Creo que por el momento -aún- nó podemos presumir demasiado en relación con dichos parques
    quizás con tiempo, voluntad y dinero…Sea posible. De todas formas; cómo puede ser que nó me encuentre al día, pasaré a cerciorarme de mi deficiente apreciación ó error…

  5. Hola a tothom. Volia aprofitar le deferencia de Badabit, per afegir alló que considerem interesant, amb una noticia que he llegit en el Periódico, d´avuí, dia 10. “10.000 ALUMNOS DE SANTA COLOMA TENDRÁN LIBROS GRATIS” Penso que es una gran gestió, per part d´aquest ajuntament, i seria interesant que el nostre, prengués exemple. Jo tinc 2 fills, i enre llibres i material escolar (xandalls, etc) m´hi gastat 1200 €. Deixo aquesta noticia per el que la volgui comentar. Es que en dona la sensació de que estem parlant continuament de coses de millora per Badalona, i no pensem en els ciutadans de Badalona. Fa temps, que per exemple, Santa Coloma, sense tanta publicitat, ens guanya en benestars socials.
    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.