Cavalcada de reis Badalona 2008

Per veure el recorregut de la Cavalcada de reis de Badalona 2010 feu clic en aquest enllaç.

Horaris (aproximats) i recorregut de la Cavalcada de reis 2008. Si t’interessen els horaris i recorregut del 2009 (molt semblants per altra banda) clica aquí.

  • Arribada dels reis al Moll de Capitania del Port de Badalona a les 17 hores. Animació a càrrec de Lluís Pinyot i La Tremenda Banda.
  • Inici de la Cavalcada a les 18.30 hores, a l’encreuament entre la Rambla i el carrer d’en Prim.
  • El recorregut i els horaris de pas de la Cavalcada són els següents:
    1. Prim (18.30 h)
    2. Francesc Layret (plaça de la Vila, 19.00 h)
    3. Martí Pujol, Anselm Clavé, Rambla Sant Joan, Baldomer Solà (19.20 h)
    4. Alfons XIII, Josep Mª de Segarra, Don Pelai (19.45 h)
    5. Marquès de Sant Mori (20.05 h)
    6. Avinguda Pius XII i Rambla de la Solidaritat (Camp de Futbol de Llefià, 20.20 h)

La Cavalcada 2008 s’inspira en la temàtica de la interculturalitat suggerida per les terres de procedència dels tres Reis Mags. Els elements escenogràfics es refereixen a la cultura europea (rei blanc), a la cultura persa (rei ros), i a la cultura egípcia/núbia (rei negre).

Més informació a la pàgina web de l’ajuntament de Badalona

4 pensaments sobre “Cavalcada de reis Badalona 2008

  1. hola! també informar d’una visita màgica.

    l’Associació de veïns de Can Solei, plaça de les Gavines,s/n ( local) s’ ha programat una visita reial, concretament el rei blanc vindrà el divendres a partir de les 17:00h per recollir les cartes de les nenes i nens de Badalona, d’ altra banda els membres de l’associació oferiran xocolata calenta a tots els que ens visitin.

  2. Perdona per no comentar l’entrada, però heu vist el blog de l’alcalde de Getafe? http://pedrocastro.getafe.es/ és simplement impressionant el nivell d’informació. És a remolc d’aquelles entrades on comentàveu el gran bloc de la nostra alcaldesa.

    Salut i bones festes!

  3. Lligant amb el tema de la cavalcada de Reis, el dimecres d’aquesta setmana vaig passar amb els meus dos fills per la plaça de la vila, just en el moment en el que, a dalt d’un escenari poc guarnit, fred, sense gust, hi havia tres persones que representaven ser tres patges dels reis mags d’orient. No dubto que aquelles persones feien el fet amb tota la seva bona voluntat, però la posta en escena era cutre molt cutre! El rei negre estava mal pintat i tot el coll se li veia la seva pell original,i en el rei blanc se li vaia perfectament l’uniforme de voluntaris de Badalona que duia sota la capa. No hi havia música ambiental, ni cap planta,cap altre element decoratiu excepte l’escenari els tres suposats patges i les seves cadires amb un fons de roba de color granate….Els nens i els pares que hi havien no gosaven ni a fer pujar els nens a l’escenari, encara que els voluntaris hi insistien. Un espectacle patètic a la plaça de la vila de la 3ª ciutat de Catalunya!!! El meu fill petit va comentar: què fan aquests senyors aquí dalt?!! i jo morta de vergonya i d’indignació li vaig dir que potser estaven fent un assaig per tenir-ho tot preparat per quan vinguéssin els reis de debó….Fatal!! fatal, ni els nens es creien que allò podien ser patges reials….Si les coses no es poden fer bé, millor que no es facin, els nens no són tontos, encara que siguin innocents, i coses tant mal fetes com aquestes poden trencar il.lusions. No dubto de la bona voluntat i la il.lusió dels voluntaris Badalona, però qui va dirigir aquella posta en escena es mereix un calvot dels grossos

  4. …Totalmente de acuerdo con lo expresado por Bondeia…El “espectáculo” de los pajes reales, en Pl.de la Vila. Lamentable, a pesar de las buenas intenciones “dels voluntaris”. De éso -para nada- se duda.

    …De la intención del “director de escena” tampoco quiero dudar. Sí,lo hago de su ilusión…
    Si -para el acto- no se sabe reflejar la “magia” y el “efectismo” mínimo. Mejor que no lo intente, de nuevo… Con perdón.

    Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.