El port no tindrà canal?

Dijous El Punt publicava que l’ajuntament de Badalona està estudiant no fer el canal del port i substituir-lo per un parc o una rambla. El mateix dijous en Ferran Falcó ho comentava al seu bloc i ahir El Periódico tractava també el tema.

La qüestió és senzilla. El canal representa una inversió milionària i no està gens clar que proporcioni cap avantatge per a la ciutat. M’agrada especialment aquesta frase de l’alcalde de la ciutat, en Jordi Serra:

Segurament les promotores se sorprendran, però aquest canvi l’hem pensat en funció del benefici de la ciutat i no en funció dels beneficis de les immobiliàries.

No sé com acabarà la cosa, però és tot un punt que es parli de posar per davant la ciutat enfront les immobiliàries…

Més informació:

2 pensaments sobre “El port no tindrà canal?

 1. …Ferrán Falcó; dice: “Tenim dret a canviar”…

  Y a mí -sin menospreciar cualquier otra opinión- se me ocurre manifestar, con rotundidad, que: El derecho a cambiar, lo tenéis “todo”. Y más sí -cómo parece- en la presente oportunidad. Se pretende revitalizar un espacio, para “entregárselo” a la Ciudad; con bastantes más posiblidades sociales que las proyectadas, en un principio…

  ¿Mayor “beneficio” social y menor coste, en en su realización.?

  Yó -personalmente- no tengo ninguna duda. Otra cosa será que se sepa hacer…Prestando atención debida a posibles compromisos adquiridos.

  Saludos.

 2. Aquesta possibilitat ja fa molts anys que se’n parlava i que mai s’havia tingut en compte la veu dels veïns que parlaven de la bajanada que representava el canal, tot això que es diu ara de les obres, de les embarcacions petites…i dels mosquits!!! ja se’n havia parlat i molt, fins i tot els diables en el seu acte sagramental fa 4 anys van fer un versot al respecte!
  Però, quins compromisos va adquirir l’Ajuntament amb les immobiliàries? i amb les constructores? quants diners i litigis judicials haurem de patir, per no parlar de les denuncies dels particulars que van ser expropiats de casa seva amb l’excusa del canal…podran tornar-hi a costa de les arques públiques? Quants diners ens costarà als badalonins tot plegat?…No creieu que amb la quantitat de funcionaris, càrrecs de confiança, tècnics i especialistes que té l’Ajuntament no se’n podrien haver donat conte abans de tot plegat?
  Sí està bé rectificar, però molt millor pensar i planificar en consciència. El senyor alcalde no acaba d’aterrar a Badalona provinent de qui sap on…..ja era aquí tota la legislatura anterior i no sé si també l’altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.