Badalona: El millor i el pitjor (3)

Mireia Prats, periodista-reportera de TV3:

El que més m’agrada:

El Centre i la seva identitat pròpia, la rambla a les 9 del matí quan hi passo amb bicicleta per portar la nena al cole. Saludar la gent i que et saludin. El veïnat. El comerç. L’associacionisme. Els badius. L’olor d’anís. Portar els xumets al Dimoni. Les cases amb flors a la façana. Algun raconet d’ El Dalt la Vila. I la lluita veïnal que s’hi du a terme. I poder dir cofoia, que sóc una nouvinguda més d’aquesta especialíssima ciutat, que en són 4 i no una.

El que menys m’agrada:

La desídia del govern municipal en alguns temes. La llarga llista d’inútils xumant de la teta consistorial. La manca de valentia per fer neteja. La brutícia a cada cantonada. Les llambordes aixecades. La mobilitat mal entesa. La contaminació acústica. Els robatoris silenciosos. I no poder dir mai que sóc d’aquí.

3 pensaments sobre “Badalona: El millor i el pitjor (3)

  1. Et faltaria alguna coseta més de les desagradables, però es queda definit en el final amb el moltes vegades “no poder dir que ets d’aqui”.
    Felicitats

  2. “Saludar la gent i que et saludin. El veïnat. El comerç. L’associacionisme.”

    És això el millor de Badalona, sens dubte.

  3. T’equivoques Mireia. Gràcies a tu, la teva filla pot dir que la seva nissaga fa més de quatre segles que és D’AQUÍ. I només per això ets tan d’aquí com qualsevol altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.