Enquesta sobre la futura web de Badalona

Molt breument:

L’ajuntament de Badalona ha posat a la seva web una enquesta temàtica que ha de permetre conèixer els temes que els badalonins volen que tinguin més presència al futur web institucional.

Per animar a la gent a participar, hi haurà un sorteig entre tots els participants consistent en cinc notebooks (ordinadors portàtils de petit format), cedits per l’empresa Telefónica.

6 pensaments sobre “Enquesta sobre la futura web de Badalona

  1. Trobo que és molt bona idea. No que es premiï qui contesti, sinó que el ciutadà pugui participar en la confecció del nou web de l’ajuntament de Badalona.

    Ep! no critico el premi, que també està bé si ha de servir per a una major participació i que, a més, paga Telefónica, però em sembla rellevant que, aquest cop, l’ajuntament pensi més en els usuaris que en l’administració.

  2. Jo també ho trobo una bona iniciativa. Però ja que s’ha fet tot el muntatge potser m’hauria currat una mica més l’enquesta …

    Salutacions,
    Víctor

  3. Víctor, jo també hi he trobat a faltar més “material”, ja m’entens, però bé…no es pot tenir tot!
    Tot i així, ja és un bon començament. Aviam si els badalonins responen i, per fi, podem tenir un web municipal amb cara i ulls. 😉

  4. Jo l’acabo de fer i tot i que crec que és bona idea, potser podrien haver-la fet més àmplia. Ho dic amb esperit constructiu!!

  5. A Badalona hi ha vàries empreses de disseny i desenvolupament web, també conec personalment programadors i dissenyadors boníssims, però no. S’ha hagut d’encarregar a fora.

    Gràcies altre cop, per deixar-nos crèixer junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.