Badalona – IdCAT

Dimarts, a l’edifici del Viver, l’ajuntament de Badalona va lliurar 20 memòries USB del IdCat, un dispositiu que guarda dins un certificat personal que es pot fer servir a moltes administracions per fer gestions de manera electrònica.

Va ser un acte institucional on es va presentar aquest dispositiu a la ciutadania de Badalona, ja que l’ajuntament de Badalona s’ha fet Entitat de Registre i des de dimecres lliura aquest dispositiu a qualsevol ciutadà que ho demani.

Més enllà del dispositiu, amb l’actuació de dimarts l’ajuntament de Badalona reforça el seu posicionament tecnològic i la seva aposta per l’administració electrònica. És un segon pas, desprès de l’anunci de la preparació de la nova web, en aquest sentit.

Fins aquí sembla més una nota de premsa que una entrada de Badalona bitàcola, oi?

La qüestió és que no tinc cap dubte de que les persones que estan portant endavant aquest projecte, s’ho creuen i així és fàcil que arribi a bon termini.

No tot és perfecte. Per exemple, no em convenç el disseny de la web; no perquè no m’agradi, sinó perquè no tinc clar que els dissenyadors que l’estan fent (d’una empresa contractada) estiguin tenint en compte temes com l’accessibilitat. El contrapunt és que a l’ajuntament hi ha gent que sap prou com per desprès, en el desenvolupament, es puguin corregir possibles errades de disseny. Però no és la millor solució…

Bé, la veritat és que tinc ganes de veure una bona web municipal a Badalona. Esperem que els terminis es compleixin i que aviat puguem gaudir de la web que la ciutat es mereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.