@alcaldebadalona

Des d’ahir, Jordi Serra, l’alcalde de Badalona té un compte a twitter: @alcaldebadalona.

En ell s’hi descriu com:

Alcalde de Badalona. Guanyo una morterada cada més i sóc molt feliç !

i va aprofitar el seu segon missatge per a demanar-li 50 euros per sopar a un conciutadà seu, el Daniel Julià, un tercer missatge per a prometre càrrecs per a tothom i un quart missatge per a presumir de cotxe oficial.

És evident que es tracta d’un compte no oficial, però és evident també que:

  • Algú a l’Ajuntament (probablement el propi alcalde) està suspenent l’assignatura Política 2.0
  • Serà interessant seguir el fals alcalde com a termòmetre per a mesurar el descontent (no només és fals, sinó crític) a la ciutat amb la gestió de l’Ajuntament

Quant a Capgròs

També conegut com Isma, el Capgròs és possiblement el col·laborador de Badalona Bitàcola que més valor aporta al blog. Més fins i tot que el seu administrador!

4 pensaments sobre “@alcaldebadalona

  1. No m’agrada gens aquesta manera d’actuar.

    Estic d’acord amb tu que l’ajuntament de Badalona, malgrat els esforços d’alguns regidors, no aconsegueix comunicar bé a la web. Tinc la sensació de que el partit majoritari a l’ajuntament viu tant apoltronat que no és capaç de fer cap esforç en apropar-se a les noves tecnologies. I els esforços de CiU són com els d’una persona que vol arrossegar un camió… de pujada.

    Però això no treu que aquesta mena d’iniciatives no m’agradin. No m’agrada aquest menyspreu a una persona, per molt que sigui una persona pública i malgrat jo tingui una pèssima opinió d’ella. Tothom mereix un respecte encara que sigui un polític. Fins i tot encara que aquestes persones no respectin els demés.

    De fet per això no escric a aquest bloc sobre algun polític badaloní. Abans de faltar-li al respecte prefereixo no dir res…

  2. Quién -con gratuidad- falta al respeto,cual es el caso y además estima apropiado hacerlo por escrito, por aquéllo de la insistencia; delimita -con transparencia- su propio contexto personal…

    Nada que añadir -por tanto- al escrito de Badabit. Lo firmo y rubrico.

  3. Es lamentable la pàgina web de l’ajuntament comprarat amb d’altres ciutats (veure Sta Coloma, Sabadell, etc..), sort que ja s’ha renovat la del Zorrilla. El més dolent que la pag. de Badalona Capital cultural, no surt a la primera pag. en Google si fas la busqueda Badalona 2010. Així es fan las coses, perquè paguem tans calers per Badalona (in)Comunicació,SL?
    Es pitjor ser inutil que corrupte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.