La platja després de la tempesta

Com sabeu, a mitjans de mes vam patir uns dies de fort vent i pluja. Com sempre que es dóna aquest temps la platja pateix una baixada de la quantitat de sorra que no sempre es recupera de forma natural. Durant uns dies aniré posant fotos de diferents zones de la platja tal i com van quedar després de la tempesta.

Les fotos les vaig fer el divendres 15 d’octubre, però fins ara no he tingut temps per penjar-les.

Començo amb la platja dels Patins a Vela, la més petita de Badalona, situada entre el carrer del Mar i l’avinguda Martí Pujol. Començo amb aquesta perquè és possiblement on és més visible el resultat del temporal.

Foto de la platja dels Patins a Vela on es veu el col·lector que queda descobert a mitja platja.
La platja i el col·lector.

Com es pot veure a la fotografia, el col·lector de Llevant ha quedat gairebé al descobert deixant una imatge molt trista de la platja. Pel que sé, l’ajuntament ja està treballant amb aquest tema, però falta per veure com ho solucionaran, no deu ser fàcil.

He buscat una fotografia que pugui reflectir la diferència respecte a abans del temporal, però la que he trobat no està feta des del mateix angle i no es veu igual, però per tal que us feu una idea servirà. Està feta fa dos anys justos, des del Club Natació Badalona i es veu la tapa de la claveguera.

Fotografia on es veu la tapa de la claveguera que ha quedat al descobert.
Foto feta a l'octubre de 2008 des del Club Natació Badalona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.