La nova web de Badalona (en proves)

http://proves.badalona.cat/portalWeb/

Sí, sí, de fet és la nova web de l’ajuntament (en proves), però tal com està pensada no crec que sigui massa agosarat dir que és la web de la ciutat.

Un breu passeig per aquesta web ens permet veure que és part d’un projecte molt ambiciós i que el dia que funcioni serà realment una web moderna i molt útil. La ciutat sencera (i jo crec que l’ajuntament particularment) guanyarà molt amb aquesta web ja que permetrà fer alguns tràmits en línia i que promet obrir l’administració als administrats.

Només li trobo una pega i és que la web no és accessible. Pot semblar una tonteria, però si bé estem acostumats a que en qualsevol obra pública es facin rampes per a cadires de rodes, sembla mentida que això mateix no es tingui en compte quan es fa una web pública. I el problema és que el símil arquitectònic serveix molt bé. Igual que si en un carrer no es té en compte la rampa, fer-la a posteriori representa llençar els diners, en el cas de la web no fer-la accessible quan es crea, representa gastar molts diners si després es vol rectificar. I badalonins, som totes i tots, independentment de la nostra procedència, religió i condició física. oi?

La nota de premsa de l’ajuntament: En marxa el nou portal web de l’Ajuntament de Badalona, en fase de proves

Un pensament sobre “La nova web de Badalona (en proves)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.