S’han acabat els mocadors de les Festes de Maig

Segons m’han dit, aquest matí, a la Festa del Badiu, s’han acabat els mocadors de les Festes de Maig d’aquest any. Realment va ser una bona idea això del mocador!

2 pensaments sobre “S’han acabat els mocadors de les Festes de Maig

  1. És cert que s’han acabat. Badabit, quan tingui un moment t’envio la info (nota de premsa que vam emetre) sobre els mocadors d’enguany: quants en vam fer, etc. De memòria (feble ara) et diria: Enguany n’hi ha uns 6000 menys que l’any passat. D’uns 48.000 a uns 42.000 aprox. La raó és que l’import del concurs és el mateix que al 2010 (ep, tingues en compte que la majoria d’imports de tot plegat han disminuït), però el preu del cotó s’ha encarit. Què hem fet? No ho hem distribuït als de 3er i 4rt d’Eso. Hem fet el tall a 2on d’ESO. Però malgrat això, sembla que aquest any hi ha hagut més demanda que l’any passat i per això s’han acabat més ràpid. Jo mateix, dels cinc que compràvem/teníem la família(pq el dels nens els rebíem a escola), enguany ens hem quedat amb tres: un dels nens i dos de comprats. Es tracta d’anar afinant i trobar la quantitat exacta que cal fer (si és que hi ha diners per pagar-ho,ep) i crec que entre l’experiència d’aquest any i l’anterior, en què en van sobrar pocs, però va ploure més…etc… trobar el punt just. Hem d’assumir, però, que hem d’afinar i que l’estratègia d’anteriors mandats en què en sobraven milers és insostenible. Ja tenim elaborada, des del departament, una memòria i informe perquè qui ho assumeixi en el futur actuï amb fonaments. Només uns comentaris: 1) Cal mantenir el sistema de distribució gratuïta entre els escolars fins a segon o quart d’ESO pq això, a banda del valor educatiu/participatiu, assegura que un percentatge elevadíssim de famílies badalonines tenen, com a mínim, un mocador per casa 2) Assumir, com és el meu cas, que si l’any passat en vaig aconseguir cinc i enguany tres… És que l’any passat vaig deixar algú sense dos mocadors de la mateixa manera que algú, enguany, m’ha deixat sense dos mocadors a mi. El nombre ha de ser limitat, inevitablement.

  2. Moltes gràcies Josep per les explicacions!

    Realment el mocador s’ha fet una peça imprescindible de les Festes de Maig de Badalona i és normal que la gent el vulgui lluir. Però també entenc que no és raonable que en sobrin molts, que trobar la quantitat justa és molt complicat i que amb la situació econòmica en que ens trobem és raonable pensar en que millor que faltin que no que sobrin.

    Com deia, realment va ser una bona idea això del mocador de les festes de maig 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.