Reforestació a Can Ruti

Al març d’aquest any es va fer una “plantada” popular d’arbres (no sé exactament quin nom va donar a la jornada l’Ajuntament) a la zona de Can Ruti. La idea és molt bona, doncs és una zona amb pocs arbres, que va patir un incendi fa uns anys i que s’hauria de poder regenerar sense gaires problemes.
Un cop plantats els arbres ens van dir que els podríem anar a regar el primer diumenge de cada mes. Jo vaig entendre que hi hauria aigua, o fins i tot algú que ens facilités la tasca… Però no ha estat així. Jo mai he trobat ningú, ni tampoc sembla que ningú s’encarregui una mica de tot allò.
Comprenc que és gairebé impossible vigilar que tots els arbres tinguin la quantitat d’aigua que necessiten, però tampoc és pot confiar en que tothom s’acostarà a fer-li una ullada a l’arbre que han plantat. I molts d’aquests arbres sense una mica d’atenció no sobreviuen… De fet molts estant ja morts i hi ha zones on sembla que ningú s’hagi preocupat de posar una mica d’aigua mai.
A aquesta pàgina podeu veure una petita (molt petita) mostra. L’estiu ha estat dur per a tothom, també pels arbres de Can Ruti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.