La festa del bosc

Diumenge vinent, 17 de febrer, és la festa del bosc al berenador de Can Ruti. Curiosament l’ajuntament de Badalona ha posat un molt maco anunci a El Tot però no hi ha res a la seva pàgina web. Un zero en comunicació per l’àrea de medi ambient de l’ajuntament de Badalona 🙁

Activitats:

  • De 10:30 a 14 hores es podrà plantar un arbre. Des del berenador un trenet us portarà a la zona de reforestació.
  • A partir de les 11:
    • Recorregut d’aventura per la riera
    • Taller de pintura facial
    • Joc de bosc “La ruta del senglar”
    • La màgia del bosc

Per arribar es pot anar amb transport públic, línies B19, B27, B24 i B26. TUSGSAL regala un bitllet gratuït que s’ha de recollir a l’Edifici del Viver, a l’Àrea de Medi Ambient i Mobilitat abans del dia 15.

P.S.: Abans que ningú digui res… Sí, segur que El Tot s’ho mira més gent que la web de l’ajuntament. Ara. Però mirem cap el futur… 🙂

3 pensaments sobre “La festa del bosc

  1. Badabit,
    La informació sobre la festa del bosc estava prevista penjar-la aquest dilluns o màxim dimarts. Si t’hi fixes, la web de medi ambient és de les que està bastant actualitzada i s’hi van afegint notícies relacionades amb l’àrea (la darrera és del 6/2). Tot i així estem treballant per a millorar-la i poder oferir més informació als usuaris, especialment pel que fa al tema de mobilitat. Gràcies per les teves observacions i per ajudar-nos a fer conèixer la festa del bosc.

  2. Mercè, a la web no hi ha cap agenda on trobar quines són les activitats que s’organitzaran als propers mesos. Una activitat com la Festa del Bosc no s’organitza d’un dia per l’altre, així que segur que feia molt temps que teníeu la data definida. Tenir la informació a la web només 4 dies abans de l’activitat em sembla poc adequat si el que es vol és donar una bona informació i més tenint en compte que ningú (ni jo) pot mirar-se la web de l’ajuntament cada dia a veure quines activitats s’organitzen.

    Soc habitual de la Festa del Bosc des de que la vaig descobrir, al 2003, poc abans d’iniciar aquest blog, i des d’aleshores no he faltat cap any (tot i que un any vam arribar una mica tard i no quedaven arbres).

    A més, al menys un cop cada dos mesos (a l’estiu gairebé cada 15 dies) anem a veure, regar i netejar els arbrets que em anat plantat al llarg dels anys i que han sobreviscut (n’hi ha dos que ja tenen 5 anys!). Aquest any, però, em coincideix amb una altra activitat, que podria haver canviat de dia d’haver sabut quan era la Festa del Bosc d’enguany. Segurament m’acostaré a primera hora del matí, però no sé si em donarà temps a plantar un arbre.

    Bé, no és que tingui més importància, però em serveix d’excusa per demanar una veritable agenda d’activitats a la web de l’ajuntament.

  3. Este año pienso asistir, con mi nieta…si me dejan. (creo que me dejarán…)Será su primera vez y confío que la experiencia no caiga en saco roto…me encargaré con ilusión…

    Gracias, badabit; por la información.
    Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.