Històries del port

Molt breument…

El Punt: El pas amb cotxe pel port de Badalona serà gratuït a partir de l’1 de gener. És una gratuïtat una mica curiosa, doncs es pagarà igualment, només que ho farà l’ajuntament en comptes de que sigui l’usuari. Donat que trobo que el cost (60 cèntims) no es correspon amb el servei prestat trobo que no és una mesura encertada.

El Consell Comarcal defensa que es tregui el peatge del port i insta l’Ajuntament de Badalona a assumir-ne tot el cost. Més del mateix amb un apunt curiós amb les paraules de Joan Carles Mas, president del Consell Comarcal del Barcelonès i regidor colomenc del PSC:

El vial tindrà una utilització de via pública, tot i no ser-ho

Bé aquest és, de fet, el problema…

I per acabar-ho d’arrodonir (també de El Punt): La polèmica arriba al consell a causa de l’IBI. Què resumint ve a dir que l’ajuntament de Badalona ha cobrat a Marina Badalona 380.000 € d’IBI que el conseller delegat de l’empresa considera inadequats, pel que ha amenaçat de interposar un contenciós contra l’Ajuntament de Badalona.

3 pensaments sobre “Històries del port

  1. Badabit,

    Des de el meu punt de vista és la millor mesura en aquest moment si el que és vol és donar una resposta a les reivindicacions veinals dels residents al Front Marítim i d’altres punts de Badalona. Reivindicacions que en tot moment han estat recolzades per la FAVB.

    Per altre banda, des de un principi s’ha dit que és tractar d’una primera actuació. Has de tenir en compte quina és la composició del Consell d’Administració de Marina Badalona, i la posició de força que actualment pot exercir el nostre Consistori. Qüestió de temps !. De totes formes em semblant molt correctes les teves reflexions.

    Salutacions !

  2. Maleït costum de barrejar les coses i de vinclar-se als xantatges i amenaces legals.

    1) Aquest carrer hauria de seguir essent això, un carrer, amb pas lliure i gratuït com tota la resta de carrers de la ciutat. I quan dic gratuït vol dir que el contribuent no ha de pagar-lo ni directament (via peatge) ni indirecta (via impostos).

    2) El peatge i l’IBI són dues coses diferents. Si hi ha hagut un desentès amb el cobrament de l’IBI, que els jutjats decideixin si el cobrament ha estat correcte o bé inadequat. I si ha estat inadequat, que l’Ajuntament s’entengui econòmicament amb l’empresa. Però desvinculant-ho del dret de pas que tenen (o haurien de tenir) els ciutadans. Això de “lo comido por lo servido” em sembla d’una putineria insultant.

  3. I ara hem de pagar un carrer per poder-lo utilitzar perque l’ajuntament se l’ha venut …..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.