Cavalcada de Reis 2009

Para ver el recorrido de la Cabalgata de reyes de Badalona 2010 haz clic en este enlace.

Horaris (aproximats) i recorregut de la Cavalcada de Reis 2009 (Cabalgata de Reyes en castellà).

  • Arribada dels reis al Moll de Capitania del Port de Badalona a les 16:45 hores. Espectacle d’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, en el vaixell Ciutat de Badalona.
  • Inici de la Cavalcada a les 18.30 hores, a l’encreuament entre la Rambla i el carrer d’en Prim.
  • El recorregut i els horaris de pas de la Cavalcada són els següents:
    1. Prim (18.30 h)
    2. Francesc Layret (plaça de la Vila, 19.05 h)
    3. Martí Pujol, Anselm Clavé, Rambla Sant Joan, Baldomer Solà (19.30 h)
    4. Alfons XIII, Josep Mª de Segarra, Don Pelai (20.00 h)
    5. Marquès de Sant Mori (20.25 h)
    6. Avinguda Pius XII i Rambla de la Solidaritat (Camp de Futbol de Llefià, 20.45 h)

Veure el mapa del recorregut a Google Maps.

8 pensaments sobre “Cavalcada de Reis 2009

  1. Un any més, una nova cavalcada…
    i un any més, al seu pas per l’avenida marqués de sant mori, els nens no podran gaudir aquest esdeveniment, perquè any rere any passen d’una manera fugaç i quasi sense caramels!

  2. Aquest any han incrementat la durada de la cavalcada, tot i mantenir el recorregut. Segurament anys enrera anaven amb retard i per això les preses. A veure si aquest any amb l’increment de temps aconsegueixen anar per Marqués de Sant Mori a una velocitat raonable. Ens ho explicaràs? 🙂

  3. En Daniel, en té tota la raó. Des de fa uns anys, a l’Avinguda Marqués Sant Mori la Cavalcada només dura 5 minuts (màxim), un temps ridicul que no dóna temps a recollir els caramels ni tampoc veure els reis mags d’Orient. A més, no fan ni una petita pausa per fer una salutació. Tampoc, no reparteixen els caramels suficients (10 caramels/persona). I per últim, les carrosses no podien passar per la rotonda i van tenir que apartar el públic de la calçada.

  4. Com a persona que participa a la Cavalcada des de fa uns anys, he de dir que tot el tram de Marquès de Sant Mori i posterior és, i sento dir-ho, completament impresentable i vergonyós. I no per la cavalcada, sinó per la gent. Colles de joves que s’agrupen amb l’única diversió de llançar coses a la comitiva, fins i tot gent gran que així ho fa, veure com la gent ve només pels caramels, passant de la il·lusió dels nens, que han d’estar a un segon pla perquè la gent es llança contra les carrosses. Xiulets, insults, amenaces. Tot això és el que passa quan, en un moment donat, no es poden llançar caramels perquè s’estan reposant. Fins i tot vam rebre ous i, atenció, un cuter. Això fa perdre tota la il·lusió a la gent que voluntàriament participem i col·laborem en la cavalcada, i ens fa creure que la Cavalcada no hauria de passar per aquestes zones, i si hi passa, hauria de fer-ho amb presència policial.
    Sé que no tota la població d’aquestes zones és així, evidentment, i no busco generalitzar, però aquest problema afecta a tothom, hi estigui involucrat directament o no. Posem-hi remei i evitem el vandalisme en la cavalcada: no rebentem la il·lusió dels nens. Ells són els protagonistes, no els caramels.

  5. Tens tota la raó, la gent sembla que nomès l’hi interesi els caramels, però també hi han gent adulta que té emoció per veure la cavalcada. I en totes les ciutats passen cosses semblans o diferents, perquè no hi ha mai una cavalcada 100% perfecte i sobretot en un carrer força estret, perquè en Madrid i en Barcelona, les carrosses tenen prou espai fins i tot possen barreres i espai lliure.

    Canviant de tema…, suposo que els que participen i col·laboren en la cavalcada són els Voluntaris de Badalona, on puc apuntar-me en aquesta associació? Nomès tinc 15 anys (quasi 16), em puc apuntar?

  6. I un altre fet d’aquesta cavalcada que em va fer molta vergona….!!!!

    Tinc una cosina de 4 anys i vam estar tota la família de 19.50 h a 21 h esperant la Cavalcada a Marquès de Sant Mori. I la pobreta estava plorant perquè es pensava que no arribaria mai. I al final va venir amb més de 30 minuts de retard…!!!! I com cada any, la cavalcada va durar 5 minuts, això vol dir on està la llargada de temps a la Cavalcada…?

  7. Toni, aquest any la Cavalcada va començar ja al carrer d’en Prim amb una mica més de mitja hora de retard! Suposo que això va tirar per terra totes les previsions de l’ajuntament. Per cert, em consta que a Rambla Sant Joan amb Baldomer Solà també va passar en 5 minuts 🙁

  8. Hola, escriuré castellà, perdoneu-me, però el català no el dominu gaire bé. Bueno este año he ido en la comparsa y al llegar a Sant Mori estabamos todos enfadados, porque habia demasiada gente, no habia casi nada de seguridad y la gente se nos metia por el medio, interrumpiendonos. Despúes no os quejeis que pasemos rapido, porque estabamos deseando de llegar al campo de llefia. Encima les deciamos que se apartaran y la gente aun se enfadaba mas, no dabamos a basto de sacar a la gente de la carretera y encima hacer bailecitos, y por eso pasemos tan rapido creo yo, nosotros acabemos en sant mori sin hacer bailes ni na, porque la gente no dejaba, encima de tirarnos cosas, es vergonzoso.
    Y lo del retraso es verdad, porque se estropeó una carroza, y hasta que no la arreglaron no salieron. Pero eso no tiene solución, porqué en estos actos siempre pasa alguna cosa.
    Un saludo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.