idCAT a Badalona

El passat 10 de març l’ajuntament de Badalona lliurava a 20 badalonins un certificat digital idCAT inclòs a una memòria USB. Jo vaig ser un dels badalonins que van rebre aquest certificat i l’he fet servir per fer la declaració d’hisenda d’aquest any, així com per fer una consulta a la web de la Seguretat Social. Donat que aquest certificat és acceptat per les dues entitats, no hi ha cap problema a l’hora de fer-lo servir.

Tenia però un tema pendent: Quant costa fer l’idCAT a l’ajuntament? I avui he tingut la resposta: 15 minuts. Avui un conegut que ho ha fet m’ha explicat que el temps total des de que va entrar a l’edifici del Viver fins que va sortir amb el seu certificat no va passar de 15 minuts. Un gran avantatge si tens en compte que tant el certificat de la FNMT com el de la Seguretat Social triguen al menys un dia en estar disponibles.

L’única pega que li puc posar al idCAT és que el programa que serveix per gestionar-lo és anti-intuïtiu. Afortunadament no cal fer-lo servir massa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.