Jornades científiques

Bondeia, lector/a habitual d’aquest blog em demana que publiqui l’escrit que ve a continuació.

Aquest matí he pogut gaudir per primera vagada d’un espectacle interessantíssim, l’exposició de 12 treballs de recerca dels alumnes de batxillerat de diferents escoles i instituts de Badalona, en motiu de les XXIVenes Jornades Científiques de Badalona. El marc incomparable del BCIN donava la benvinguda a uns 350 joves badalonins que venien a escoltar com els seus companys de 2n de batxillerat exposaven les seves recerques sobre la moda, el disseny en 3D, les floridures, els ximpanzés… i moltíssimes d’altres coses.

Presidint la taula, per donar-nos la benvinguda la Sra. Montse Falcó, de l’Escola de Natura de Can Miravitges, el Sr. Josep Biayna del Centre de recursos pedagògics i el Sr. Falcó, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona… ay, no, hi havia el lletreret, però no la persona!!! Quina decepció i quina falta d’educació… És possible que no hagi pogut assistir ningú més de l’Ajuntament per donar el tret de sortida d’aquests 3 dies de recerca pura i dura que han fet els nostres joves badalonins? (està clar que tothom pot tenir un imprevist, clar!) cap persona de confiança del Sr. Falco? ningú de l’àrea d’Educació?, cap director d’Àrea? cap persona de confiança d’aquestes 58 o més que cobren uns sous i que no sabem ben bé quina feina fan?

Doncs mireu, crec que avui podria haver estat un bon dia per fer-los treballar una mica i veure en viu la bona feina dels seus futurs votants.

3 pensaments sobre “Jornades científiques

 1. Benvolgut Bondeia, el Ferran Falcó tenia previst anar el primer dia de les Jornades Científiques a fer la inauguració, i de fet ell s’ho havia preparat i hi va anar, doncs és una activitat que valora especialment i a la que ja ha assistit en d’altres ocasions.

  Lamentablement, hi va haver un error en la convocatòria que se li havia fet arribar des de Medi Ambient i li van posar que era a l’Escola de Natura enlloc del BCIN, pel que es va dirigir cap a l’Escola de Natura. Quan ens vem adonar de l’error, ja era tard, i no hagués arribat a temps, pel que, i com a mostra de respecte a l’auditori es va decidir començar, per a no fer esperar més als alumnes, i evidentment tampoc hi va haver temps per a avisar a les altres persones que fèiem l’obertura els dos dies següents, doncs també haguéssim trigat el mateix o més. Potser l’error va ser que al fer la presentació no se’l va excusar ni es va explicar què havia passat, però abans d’acusar a algú de falta d’educació potser estaria bé preguntar-se què ha pogut passar. Salutacions,

  Mercè Rius

 2. Em sap greu, però la resposta em sona totalment a excusa agafada pels pèls….. crec que de l’Escola de Natura al bcin no hi ha més de 5 minuts en cotxe, i segurament el Sr. Falcó ja anaba tard, doncs l’acte no va començar puntual ni de bon troç, per tant, podia haber arribat de sobres. És més, si hi té tant d’interés i si ja hi ha assitit altres vegades sabrà que FA ANYS que es fa al BCIN.

  No entenc aquest fragment del seu escrit “Quan ens vem adonar de l’error, ja era tard, i no hagués arribat a temps, pel que, i com a mostra de respecte a l’auditori es va decidir començar, per a no fer esperar més als alumnes, i evidentment tampoc hi va haver temps per a avisar a les altres persones que fèiem l’obertura els dos dies següents, doncs també haguéssim trigat el mateix o més” … Vol dir això que tampoc va anar cap representatant d’Educació i/o de Medi Ambient cap dels altres dos dies d’exposició??? Deu meu!!! no és educació no el que els hi falta, els hi falta coordinació….potser si lloguéssin a algú de confiança per fer la feina…

 3. Benvolgut Bondeia, en el primer escrit he intentat ser breu i resumir el que va passar, però a banda d’anar cap a l’Escola de Natura, a les persones que obríem les jornades ens havien convocat cadascun dels dies a les 10, i les jornades van començar abans d’aquesta hora, en el moment en que tots els centres van haver arribat al BCIN. Per això tampoc hi va haver temps de que el Ferran arribés al BCIN. En vista del que va passar el primer dia, l’endemà que em va tocar a mi obrir, hi vaig anar a les 9:30 enlloc de les 10:00 com se m’havia convocat inicialment, doncs si no m’hagués passat el mateix que al Ferran. Finalment, quan em referia a que no es podia avisar ja a ningú em referia al primer dia, no als posteriors. En tot cas, no he intentat explicar cap excusa agafada pels pèls, sinó explicar el que realment va passar, que pot ser confirmat per les persones que van participar en l’organització. Salutacions,

  Mercè Rius

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.