Torna Badalona bitàcola?

Avui Badalona bitàcola (badabit) faria 10 anys. Sí, dic “faria” perquè, en realitat fa ja més d’un any que està quasi abandonat. No és perquè no tingui res a dir, és, en la pràctica un cúmul de coses que han fet que el blog hagi quedat relegat a un darrer terme.
Fa uns dies, però, vaig recordar que badabit feia avui 10 anys i vaig pensar que podria ser un bon moment per recuperar-lo. Coses a dir tinc i alguna responsabilitat que fins ara tenia ja no la tinc amb el que, tot i no tenir massa temps lliure sí tinc més llibertat per escriure sense que ningú interpreti la meva opinió com l’opinió d’una determinada associació.
El títol d’aquesta entrada, però és clara. Intenció n’hi ha, falta que tingui els ànims. De moment però, i com a celebració dels 10 anys del blog, durant els propers 10 dies publicaré una entrada diària, donant la meva opinió sobre la ciutat.
Demà més!

5 pensaments sobre “Torna Badalona bitàcola?

  1. Qué bons records!!! Jo seguia el Blog Badalona Bitácola, m’interessava tot el que hi llegia perquè coneixia i seguia els temes. Tot ha canviat molt als darrers anys!: Jo hi vaig treballar 35 anys al centre de Badalona, ara ja estic jubilat i passo la major part de l’any fora, a les meves Illes Canàries, tal com havia somiat que faria quan em jubilés. Però tinc grans i bons records de Badalona, i molts amics i amigues. Espero continuii essent la ciutat oberta i acollidora que era. Salutacions a la vella i bella Mar Mediterrània des de l’Oceà Atlàntic!!! 🙂

  2. Et segueixo des del principi i, com és natural, en deu anys l’evolució del blog, igual que en qualsevol altre evolució, porta canvis. Per això mateix comprenc el que dius, alhora que desitjo llarga vida a Badalona Bitàcola.
    Felicitats pels deu anys i endavant, Badabit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.