Ferran Falcó exculpat

Finalment, desprès de vuit anys, el Ferran Falcó ha deixat d’estar imputat. Ara queden en “mal lloc” tots aquells que durant aquest temps l’han posat traves pel fet d’estar imputat. Tan malament que el Ferran ha dit que ara ja no vol parlar d’aliances per fer fora al PP de l’ajuntament de Badalona amb aquells (ICV) que al seu moment no les van voler pel fet d’estar ell imputat.

El pitjor de tot és que ni el Ferran ni ICV són culpables de res. Els culpables són aquells que no fan tot allò que està a les seves mans per a evitar que una persona estigui 8 anys imputada gairebé sense dret a defensar-se.

Felicitats al Ferran per la “desimputació”, i, ara, a seguir treballant per Badalona.

Enllaços:

Un pensament sobre “Ferran Falcó exculpat

  1. Breument,

    1.- Celebro molt sincerament, pel Ferran Falcó, que l’hagin desimputat.

    2.- Crec, tanmateix, bo i l’arxiu de la seva causa, que hauria d’haver-se retirat dels càrrecs públics durant tot el procés. Ho explicava fa un mesos (en termes generals, no referit a ell) l’Ismael Peña a ¿Deben dimitir los políticos imputados?.

    3.- Estic d’acord amb tu que és vergonyós que un procés com aquest trigui tant. Tot i que tampoc hem d’oblidar que han estat les accions mateixes del Ferran qui l’han allargat: presentar-se a les eleccions al Parlament i treure’n l’escó el van fer aforat i van provocar que tota la instrucció canviés de mans. De totes maneres, ni així hauria d’haver durat tant, pel bé dels ciutadans i, sobretot, pel bé de l’imputat.

    capgròs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.