Des de fa uns dies un badaloní té en marxa una creuada a favor de que s’incrementi el nombre d’autobusos que pugen al tanatori, especialment els caps de setmana que, si no ho he entès malament, no hi ha servei.

Fins aquí i sense conèixer bé la qüestió, tot correcte. El “problema” és que per explicar la situació fa correus massius a associacions de veïns, mitjans de comunicació i altres, deixant totes les adreces de correu a la vista. Això darrer no és gens maco i sempre és aconsellable, quan s’envia un correu electrònic a un conjunt de gent que no es coneix, el posar les adreces de correu a l’apartat de “còpia oculta”.

Això li vaig fer saber a l’interessat ahir mateix amb un correu electrònic i s’ho va prendre tant malament que m’ha contestat amb còpia als mossos d’esquadra dient-los que prenguin nota del missatge sospitós i a mi que no em torni a posar en contacte amb ell.

Em sap greu que s’ho hagi pres així, però com que m’ha demanat que no em torni a comunicar amb ell no ho faré. Tot i això, si algú llegeix aquesta entrada i el coneix, li pot dir que faci una ullada a aquests enllaços:

I ja posats, si us plau, si heu d’enviar correus a molta gent que no es conegui entre sí, feu-lo amb “còpia oculta”. És més “maco”.

2 pensaments sobre “Correu electrònic

  1. Que vigili que no siguin els mateixos mossos els que el denunciïn a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

    Això sí, al menys t’has lliurat del seu spam 😉

  2. Aquest friki es fa anomenar “el Quixot català” fa pintades a portes i parets d’edificis públics i te una mania persecutòria greu, ja que pensa que tothom és en contra seu i ell té tota la raó. No li feu ni cas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.