Els pisos que són… o no són.

Els adjudicataris del pla municipal d’habitatge de Badalona sabran abans de l’estiu on estarà emplaçat el seu pis És el primer compromís adquirit pel nou regidor d’Habitatge, Francesc López Guardiola

Els adjudicataris que continuen esperant un pis inclòs en el polèmic pla municipal d’habitatge 1999-2003 de Badalona sabran abans de l’estiu on estarà emplaçat, en un futur pròxim, el seu habitatge. Aquest és el compromís adquirit pel nou regidor responsable d’Habitatge, Francesc López Guardiola (PSC), que abans de preadjudicar els pisos ha encarregat un estudi per saber quantes promocions incloses en el famós pla es podran finalment portar a terme.

De moment, el regidor no es veu amb cor d’anunciar quants dels 891 pisos que inicialment incloïa el pla es podran arribar a construir.

És a dir, els adjudicataris sabran on estarà el seu pis… O no ho sabran perquè no és segur que es construeixin tots els pisos…

Clar que juguen els abandonaments:

s’està avaluant cas per cas la llista d’ajudicataris per saber quants afortunats en el famós macrosorteig que es va fer al Palau Olímpic estan en disposició o mantenen l’interès a accedir a un d’aquests pisos.

I és que, després de més de 3 anys, és fàcil que molts s’hagin cansat d’esperar. Ja veurem com avança això…

Informació prèvia sobre aquesta promoció de pisos.

2 pensaments sobre “Els pisos que són… o no són.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.