Aparcament a Badalona

Tret de l’Internauta crític de Vilaweb Badalona:

Això de l’aparcament és molt curiós.
Hi ha un cas que trobo molt lamentable. Al carrer guifré, des de Roger de Flor fins Sant Ignasi de Loiola, hi ha zona blava d’aparcament. Doncs és un dels trams on els cotxes (de fet, les persones que porten els cotxes) tot i no haver problemes per aparcar, deixen el cotxe damunt la vorera.

L’explicació és senzilla: prefereixen molestar la resta de persones que utilitzen la via pública abans que pagar uns cèntims o bé arriscar-se a que els vigilants de la zona blava els posin una multa en cas de no pagar.

Ara bé, si tu no molestes a ningú i deixes el cotxe ben aparcat a la zona blava i després et passes de l’hora del tiquet, ja has begut oli. Mentrestant els qui aparquen a la vorera encara et miren amb cara de superioritat quan arribes al cotxe i hi veus la multa.

Normal: ells tenen la impunitat i els vigilants de la zona blava no tenen capacitat ni iniciativa per, almenys, cridar-los l’atenció. Segurament abans també formaven part del grup d’ingenus que els posen muiltes per aparcar bé. Ara, en canvi ningú els diu res per aparcar a la vorera.

L’original

Un pensament sobre “Aparcament a Badalona

  1. Sí, és increïble.. jo visc en aquest tros de carrer, i veus com hi ha permanentment un guàrdia urbà vigilant els cotxes a veure si tenen el ticket en regla… però hi ha alguns cotxes sense els llums d’emergència allà posats, i ningú els diu res…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.