Aclariment sobre el parc i el nou edifici

Tinc més informació sobre el nou edifici del parc, que canvia part de les coses que vaig dir a l’entrada que vaig publicar fa un parell de dies, i que crec que és convenient explicar. En resum la situació és aquesta:

  • L’ajuntament ha cedit a la Generalitat una mica més de 7.000 metres quadrats per fer un nou equipament educatiu. Potser no es necessiten tots els metres i es fan servir menys, però de moment aquesta és la cessió que s’ha fet.
  • Evidentment no tot l’espai serà un edifici. Com a centre educatiu, haurà un edifici d’aules i el pati corresponent. L’edifici ocupara aproximadament una cinquena part de l’espai.
  • El terreny cedit és el que es troba entrant a Ca l’Arnús des de Sant Bru, a ma dreta.
  • Aquest equipament estarà dedicat, en un principi, a ubicar els alumnes del CEIP Lola Anglada mentre es facin les obres de remodelació del edifici actual.
  • Un cop acabades les obres del Lola Anglada, l’edifici es destinarà a cobrir les necessitats d’espai del desplegament de la segona línia a l’Artur Martorell.

Des de l’ajuntament asseguren que era l’única alternativa possible. Si tenim en compte que ha comptat amb el recolzament de tots els grups polítics (“menys” d’ERC perquè el seu representant no va poder anar al ple per malaltia), ens haurem de creure que és així 🙁

Els membres de la junta de l’associació de veïns de Can Solei recordaran però, una conversa amb la Maite Arqué en la que va afirmar que el CEIP Artur Martorell no creixeria cap el parc sinó cap enfora, més concretament al costat de l’actual rampa d’entrada al carrer Seu d’Urgell.

Tot i que sigui l’única alternativa possible no em deixa de desagradar la idea. Que li farem. 🙁

Una dada: El parc de Can Solei – Ca l’Arnús té aproximadament 100.000 metres quadrats. L’espai cedit a la Generalitat és un 7% de l’espai del parc. Poc o molt, segons com es miri.

I una cosa més. Em pregunto on és l’Associació d’Amics de Ca l’Arnús. Potser el seu president està ara massa ocupat per preocupar-se pel parc…

Actualització 12/02/09: Sembla ser que al final el nou edifici es farà en la cantonada del lateral de l’autopista i la riera de Canyadó. Així ho diu El Punt a un article titulat Dues de les tres noves escoles de Badalona iniciaran el curs en mòduls que, la veritat, no em sembla massa clar. Suposo que l’edifici estarà a prop de l’entrada al parc de la riera de Canyadó, més que no de l’autopista.

3 pensaments sobre “Aclariment sobre el parc i el nou edifici

  1. Nomes aclarir que, pel que sabem els pares de nens d’Artur Martorell, la nostra escola no tindra pas segona linea. El que es va dir es que es construiria una nova escola (que no te res a veure amb Artur Martorell) a la zona, que encara no sabien on….Doncs sembla que ja ho saben….

  2. Bé, el que sembla segur és que l’objectiu inicial d’aquest edifici és acomodar els alumnes del Lola Anglada mentre es facin les obres.
    Per desprès, la informació que jo tinc és que passarà a ser Artur Martorell. Si els pares teniu una altra informació serà qüestió d’indagar més…

  3. No habrá nada claro hasta que no se dè una explicación de porqué se derribaron edificios del parque, alguno de ellos destinado a la supuesta administración y personal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.