Xavier Garcia Albiol

Soc contrari a parlar de les “gestes” del president del PP de Badalona perquè trobo que ell ja li van bé aquestes mostres de menyspreu, no deixen de ser més propaganda, que al cap i a la fi és el que busca.

L’Albiol s’entesta en dir que està a dos regidors de guanyar les eleccions a Badalona, com si això li fos a donar l’alcaldia, la qual cosa demostra, que, o no és massa llest, que enganya als seus possibles votants o les dues coses alhora.

De la seva darrera campanya, una cosa positiva: al seu propi partit ja han sortit veus dient que ha de dimitir.

Bé, tota aquesta parrafada per introduir un text que en Aniceto Ramirez Vilches em demana que publiqui 🙂 :

EL CURSET DEL SR. ALBIOL A U.S.A. DONA ELS SEUS FRUITS

En marketing polític sembla que existeix una màxima que diu que és millor que parlim d’un encara que sigui malament, per que d’aquesta forma desvient l’atenció de la majoria de la població que és la que ha d’anar a votar dels assumptes o temes en els quals no podem arribar a competir. En aquest sentit el Sr. Albiol, està fent el seu treball de recerca del final del curs que va realitzar a USA, sobre campanyes polítiques, agafant com exemple la ciutat de Badalona , i de continuar així pot ser que acabi amb un premi per part de la colla de descerebrats que imparteixen el curs, encara que per al cami deixi a la nostre ciutat enfangada fins a les celles. Us explicarè de forma detallada el treball de recerca d’aquest element en les dues últimes setmanes:

Primera Setmana: del 12 al 18 d’abril.

El Sr.Albiol dissenya connjutament amb el seu equip com fer front al proper cap de setmana del 17 i 18, per intentar anular un dels esdeveniments més importants dels últims anys a Badalona, com és la innaguració de tres estacions noves de Metro en barris que les havien reclamat históricament, i arriba a la conclussió que el millor és muntar un pollastre a prop de l’estació de Llefia on és celebraran els actes centrals, per aixó és desplaça fins allà la presidenta de l’A.VV. de la Salut Alta, a sou del Sr. Albiol, (és la seva assessora encara que no ser de quina especialitat), amb pancartes i consignes en contra l’atur que com sabeu la línea 9 i 10 recenment innagurades son les que han creat els 20.000 aturats que hi ha a Badalona, i no les empreses mal gestionades de fora de la ciutat que han acomiadiat lamentablement a gran part dels nostres veïns. Perque aixó és un altre, l’atur de la ciutat no ve provocat per les empreses que hi ha al nostre teme municipal, si no per empreses que tenem el seu domicili fora i com la majoria treballa fora de la ciutat doncs mira per on que segons al PP local ara tindrem que obrir delegacions o embaixades a la resta de Catalunya per defensar els interessos laborals dels nostres veïns, perque és veu que ja no és suficient mantenir els llocs de feina dintre de la Ciutat en la que té competència el nostre Ajuntament.

D’aquesta forma el Sr. Albiol lider del PP indiscutible a Badalona desvia l’atenció sobre l’acte principal, va ser curiós com és ficava per mitg de les autoritats per sortir a la foto a la vegada que part de la seva gent estava cridant amb pancartes davant la porta d’accés a l’estació de Llefia.

Segona Setmana: del 19 al 25 d’abril

Nova reunió de l’equip d’embolica que fa fort del PP local, vist l’èxit del rebonbori creat el Diumenge passat a Llefia, han de continuar el treball de recerca, per aixó i coincidint amb els actes centrals de la Magna Celebratio de la Baetulo Romana a Badalona, una feinada per part de l’equip del Museu de la nostre ciutat, i preveient que de nou Badalona, torni a sortir en els diferents mitjans de comunicació de forma positiva, degut a que també coincideix la seva capitalitat de la Cultura Catalana i aixó evidentment al PP li treu de pollaguera, i que per altre banda s’innagura el Pont de Sant Lluc amb una pedalejada popular i que és fa una jornada solidaria a la Plaça de la Plana d’Intermon Oxfam, es necesari crear la mala maror suficient per desviar de nou l’atenció, encara que aixó suposi, enviar a fer punyetes la feina de mesos de treball de molta gent que volia que els seus actes tinguessim el resó mediàtic que és mereixen. I és per aixó que preparan durant la setmana, el desembarcament de la seva lider Alicia Sanchez Camacho que de fet no té ni punyetera ideia del sidrall on la voll ficar el seu desceble, i és posan a repartir al barri de La Salut una octevetes fascistes propies dels anys 40 de l’Alemania Nazi. I que tenim ?, allò que el soplaciris del Sr. Albiol volia desviar de nou l’atenció cap la seva persona, que no cap el seu partit, que afortunadament des de Madrid, ja li han dit a l’Alicia que deixi d’una vegada al descerebrat de l’Albiol i la seva campanya de que està a dos regidors de ser Alcalde quan tots saben a Badalona que per ser Alcalde has de sumar catorze regidors, ja sigui tots teus o en qualició, i bé, a quí a Badalona seguim comtemplant l’espectacle, per una banda els mitjans de comunicació disfrutant d’allò més bé, com si aixó fossi Marbella en temps del Sr. Gil, per un altre els ciutadans, uns sorpresos i altres pensant que si el riu sona…. però aquí ningú de la ciutadania envia a fer punyetes a aquests element, la responsabilitat senyors és de tots i no només dels partits que hi ha representats a l’Ajuntament que ja fan la seva funció, per tant han de ser els veïns els que fotin fora definitivament a aquest senyor, el bon nom de Badalona està en entredit per culpa d’un curs realitzat als USA, per un noi que pretem ser l’Alcalde d’una ciutat en la que ni tan siquiera resideix.

6 pensaments sobre “Xavier Garcia Albiol

 1. No entenc aquesta propaganda gratuïtat al teu bloc del PSC…per cert, Aniceto, perquè no expliques que els socialistes heu comprat el diari BNS…perquè no expliques que en aquest diari hi ha persones treballant que havien estat implicades en un diari que es deia SOC,ara ja tancat, i que el seu gerent esta implicat en el Cas Pretòria…Personalment estic totalment en desacord amb l’actitut del PP i ho trobo vomitiu, però també en fa pena que facis servir el teu fill, menor d’edat, per “salva els mobles” del teu estimat PSC. Albiol fa servir els romanesos, però Aniceto tu fas servir la teva criatura. Perquè no expliques que ha estat un encarrec del PSC…

 2. Ivan, no faig propaganda gratuïta al PSC, o al menys no es aquesta la meva intenció. Des de sempre he tingut obertes les portes del bloc a aquell que volgués dir la seva. No és la primera vegada…

  Així que si creus que hi ha alguna cosa que pots dir, la porta de Badalona bitàcola resta oberta i, en qualsevol cas l’espai de comentaris també és útil.

 3. Benvolgut Ivan,

  En primer lloc agrair a Badabit, la oportunitat de publicar aquesta reflexió meva, en el seu blog. Que de fet és el BLOG que considero més imparcial, a l’hora que fidel a la seva trajectoria bloguera de tota la ciutat, i per tant per mi és un orgull que m’hagi permés incloura aquesta opinió en una entrada principal. Moltes Gràcies. Coneixedors Badabit, son els lectors de les nostres diferències però no per això ens hem perdut el respecte, i en el meu cas l’admiració. Gràcies.

  En segon lloc, Sr. Andreu, lamento el tó de menyspreu en el que és diregeix a mi, encara que per el seu comentari considero que no disposa de tota la informació i per tant intentaré fer-li algun aclariment:

  En relació al Diari el SOC, es tractava d’una publicació amb seu a Santa Coloma de Gramanet, que competia amb el Diari BNS, publicació d’àmbit comarcal, amb seu a Badalona, aixó ho pot comprobar a les diferents hemeroteques entre elles la de Can Casacuberta. Efectivament, a vegades publico una columna des de fa uns dos anys al Diari BNS, a petició de la seva Direcció i amb tota llibertat de temes i d’opinió, com no podria ser d’altre forma, al igual que suposo que també altres col.laboradors fan. Columnes que també pot llegir o rellegir fent servir les corresponents hemeroteques, encara que pot ser en breu faré una recopilació de les mateixes per que pugui dispossar de totes elles juntes, i així pugui comprovar insitu els diferents temes i opinions que versan en elles.
  Per altre banda desconexia que el SOC, haguessí tancat, i de fet veia que ja no estava els diferents punts de distribució on es podia trovar normalment, però no vaig caure. No obstant si una empresa tanca i els seus professionals buscan feina a un altre empresa semblant, crec que si la Direcció pertinent considera que podem incorporar-se a la seva firma com nous col.laboradors, entra dintre de la normalitat, encara que jo no podria afirmar res sobre tema laborals del Diari BNS per que com comprendrà no és la meva funció.

  Respecte a les responsabilitats del Director del Diari el SOC, en el cas Pretoria, hauria de preguntar.li a ell, jo col.laboro amb el BNS. De totes formes si amb aixó vol dir, quelcom referent a l’assumpta de Santa Coloma de Gramanet i el seu ex-alcalde, dir-li que el PSC, va actuar de l’única forma que era possible demanant la dimissió dels implicats de forma inmediata, tal i com és va fer, dimissions i/o renuncies que lamentablement encara estic per veure que en casos com el GURTEL, el del Sr. Jaume Matas a Mallorca o el que ens és més proper del Sr. Albiol i els seu brindis al cel. I no em vull remontar més enllà.

  En relació a la columna que vaig titular EL GERARD I LA CUP, i que tant li preocupa, i de la qual té integrament el texte en una resposta al escrit que Badabit va introduir al seu blog sobre la CUP,(monstra més que palpable de la seva imparcialitat) és un relat fill per randa del que va succeir el Diumenge que és van innagurar les estacions de Metro de Llefia i la Salut, i que vaig publicar al Diari BNS, i a ell l’hi remet, a la vegada que agreixo la seva lectura, i si vosté va estar allà cosa que dubto en funció del seu comentari, ho podria haver comprovat. Ningú, Sr. Andreu, llevat dels meus Pares i la meva familia més directa en donam ordres, premises i/o consells sobre el meu comportament, i menys la agrupació amb la que milito, el meu comportament obeix, per si encara no arribat vosté a la conclussió, a les empentes, crits i demés que els Srs. de la CUP, van fer durant la celebració d’allò que havia de ser una festa i a la que vaig acudir amb el meu fill per gaudir de la mateixa, com pot entendre d’haver sapigut a temps el sidral que és montaria, el nen s’hauria quedat a casa. En aquest sentit coneixenment a mi mateix, doncs ja porto 45 anys amb la meteixa ment i cos, (el cos més futut) doncs que no en vaig poder callar ni aguantar metxa, que pot ser hauria estat el més adequat com alguns dels que hagi havien en van recomenar. De totes formes, ja vaig demanar una reunió a títol personal amb els Srs. de la CUP, a través de la seva pàgina web per que m’expliquessin el ” perque de tot plegat”, en la que ja els hi deia que evidentment no em portaria en aquest cas al GERARD. SI LES SEVES LIMITACIONS SR. ANDREU L’IMPEDEIXAN ENTENDRE PER SI MATEIX QUE LA NARRACIÓ DELS FETS I EL TÍTOL DE LA COLUMNA OBEIX ALS SENTIMENTS QUE EN VAN CAUSAR ELS FETS PROVOCATS PER LA CUP I ALTRES PERSONES I/0 ORGANISMES ALLÀ PRESENTS, ES PROBLEMA SEU.
  Per altre banda comportaments xenofobs, com els del Sr. Albiol, som similars als que inicialment van fer els NAZIS a Alemania i per això a Europa ens hem dotat d’unes lleis, d’unes normes i d’una organització com la U.E. per evitar que fets d’aquest tipus tornim a repetir-se, per que d’aixó al llintxament va molt poc, i per tant sempre, sempre em trobaran en front de descerebrats com el Sr. Albiol, i per aixó faig un relat del que considero que és la campanya més asquerosa que aquest Sr. i els que l’hi permiteixen podem fer. Fonamentalment per respecte a la HISTORIA.

  Resto a la seva disposició. Salutacions a tots !

 4. En la seva linea ……

  Diari el Pais 07.05.2010

  El presidente del PP de Badalona, Xavier García Albiol, afirmó ayer: “No he atacado a nadie por su nacionalidad y por lo tanto, no creo que sea prioritario pedir disculpas”. El edil repartió personalmente un folleto en el que se relaciona a los gitanos rumanos con la delincuencia.

  En una entrevista en Televisión de Badalona, aseguró que le preocupa “la hipocresía de una parte de la sociedad que discute si el díptico es acertado o no”, cuando para él lo más importante es “que no se hable del motivo por el que unos vecinos se vieron obligados a colgar un cartel con el lema No queremos rumanos”.

  Añadió que “este folleto no es la Biblia ni la Constitución; podríamos haber puesto otras fotografías, lo podemos discutir”. Lo que no es discutible, precisó, es que “unos individuos que representan el 0,5% de la población de Badalona son responsables del 25% de los delitos que se producen en la ciudad”.

  http://www.elpais.com/articulo/espana/presidente/PP/Badalona/ve/prioritario/pedir/perdon/colectivo/gitanos/rumanos/elpepuespcat/20100506elpepunac_2/Tes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.