8

Aquest matí, quan he obert el correu (ahir no ho vaig poder fer) m’he trobat amb un munt de missatges de Facebook. Estranyat he obert un i he vist amb una certa sorpresa que era del compte que tinc com a Badalona bitàcola i que era una felicitació per l’aniversari de Badalona bitàcola.

Sí, se m’havia passat l’aniversari del blog! 🙁 I és que des de fa ja algun temps no puc dedicar tot el temps que abans li dedicava. Però bé, aquí estem i no tinc intenció (tot i que en alguna ocasió si m’ho he pensat) de deixar-ho córrer. No de moment.

Bé, 8 anys de Badalona bitàcola. 1231 entrades (que es diu ràpid però que costen d’escriure!) i 2815 comentaris. Seguim!

8 pensaments sobre “8

  1. Ostres, 8 anys ja! Ens fem vells.. 😉

    D’aixòòò…El que poses entre parèntesis al comentari 2, potser donaria per una nova entrada, no?

    Bé, que siguin per molts més, que malgrat no tinguis massa temps, ja saps que molts som incondicionals de Badalona Bitàcola.

    Felicitats Carles! 😀

  2. Gràcies Marga!

    Ui, això de la Maite és fàcil d’explicar 🙂 Durant molt de temps el cotxe oficial de l’alcaldessa aparcava sobre la vorera a Margarida Xirgu i això em feia molta ràbia. Va ser aquest un dels motius que em va animar a començar el blog 🙂

  3. Doncs mira, ara ja tinc alguna cosa per agrair a la Maite Arqué. Fixa’t tu quines coses! 😉 .-D

  4. ..Veámos si la suerte (y el buen hacer) me acompañan: Es la seguna vez que lo intento…

    Quiero -Badabit- sumarme a la felicitación de quienes aprecian tu interés y comprimiso con la cotidianeidad que nos circunda: Que nos es própia y que tú -Carles- te encargas -con el rigor que te distingue- de aproximarla,despertando nuestro interés.

    No desfallezcas…Cierto que la vida y sus obligaciones “aprietan”. Pero aquí -en tu blog- realizas un trabajo social impagable, a la vez que necesario…Considéralo…

    Con admiración y aprecio: ¡Felicidades!…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.