La GU de Badalona

Ahir el Punt publicava una notícia titulada Un 60% de la Guàrdia Urbana de Badalona no està d’acord amb el sou que cobra i demana feina a Barcelona en el que, entre altres coses, es diu el següent:

El descontentament en el si de la Guàrdia Urbana de Badalona per les condicions laborals dels agents augmenta cada dia que passa. Una mostra d’aquest malestar va fer-se evident ahir, quan es van entregar al registre de l’Ajuntament de Barcelona les sol·licituds d’ingrés de 128 agents del cos municipal badaloní, 31 més de les que al mes de setembre es van adreçar al govern de Santa Coloma amb un idèntic missatge. La plantilla de la Guàrdia Urbana de Badalona la formen 217 funcionaris.

No conec el sou de la Guàrdia Urbana de Badalona ni la d’altres ciutats, així que no puc valorar si les seves reclamacions són justes o no, tot i que suposo que sí. Però, com a ciutadà, si puc valorar la seva feina. I, la veritat, no veig que sigui bona. A veure, segur que m’equivoco i són uns excel·lens professionals, però jo no tinc aquesta impressió i no soc l’únic. Perquè? Potser ells i el seu cap s’ho haurien de plantejar seriosament.

Actualització 28/11/05 0:56:

Els tres articles són de el Punt

3 pensaments sobre “La GU de Badalona

  1. I si féssim extensiva aquesta pregunta a altres colectius?
    Només un 60% dels asalariats no estarien d’acord amb el seu sou?

    No és que la GU no fagi bé la seva feina, sino que simplement no la fa. I la culpa d’això no pot ser mai que no estiguin contents amb el seu sou.
    Probablement, la culpa tampoc sigui dels mateixos GU, sino de falta d’efectius ó organització, encara que és indignant veure l’actitut de pasotisme d’alguns dels agents.
    Pero si no estan contents el que han de fer és aixó, intentar marxar on els paguin millor. Segur que hi ha molta gent disposada a cobrir els llocs que deixin vacants.

  2. De fet hi ha més coses que fallen. Recordo una conversa que vaig relatar aquí d’un guàrdia dient que no podia multar els cotxes aparcats sobre la vorera, perquè “els de dalt” no li permetien. Jo crec que el problema no és exàctament dels guàrdies, el problema ve de molt més amunt. Però es reflecteix en ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.