L’ajuntament informa

L’ajuntament de Badalona ha fet arribar aquest escrit als veïns de Can Solei:

El dilluns 6 de novembre, reunió informativa per explicar els projectes que s’han de desenvolupar a la zona de Can Solei i voltants.
L’ajuntament de Badalona convoca per a aquest proper dilluns 6 de novembre, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Museu Municipal, una reunió informativa amb els presidents i membres de la Junta d’aquesta comunitat de veïns.
En aquesta reunió, l’alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, i altres representants municipals donaran la informació precisa i veraç sobre quins són i en quina situació es troben realment els diversos projectes que s’han de desenvolupar a la zona de Can Solei i voltants, i clarificaran així informacions confuses que s’estan difonent.

Les negreres hi són a l’original

Em pregunto si aquestes informacions confuses es refereixen a això o a això :), però de fet suposo que es refereixen a la “campanya” dels veïns.

Aquesta convocatòria em crida l’atenció per dos motius:

  1. Sorprèn que l’ajuntament consideri necessari ara donar informació de primera ma als veïns, quan fa molt temps que està fent actuacions “conflictives” a aquesta zona sense haver mostrat mai cap interès en donar aquesta informació.
  2. Resulta interessant veure que l’amo de, al menys, 3 mitjans de comunicació de Badalona (TV, ràdio, revista bétulo) es preocupi tant d’aquestes informacions confuses. Una de dues, o són conscients de que, en realitat, no han estat capaços d’informar adequadament als ciutadans sobre aquests temes, o confien molt poc en l’efectivitat dels seus propis mitjans de comunicació. Bé, o ambdues coses, que també pot ser.

Intentaré, demà o dijous, penjar la llista de “projectes” en procés o no, que té l’ajuntament de Badalona a aquesta zona. Que ningú s’espanti, són molts.

Jo no sé si podré anar. Dilluns estic tot el dia fora de Badalona i no tinc clar que pugui arribar a la reunió aquesta. Una llàstima :(. Espero que algú que hi vagi em pugui informar del que diu l’alcaldessa, li ho agrairia molt!.

Un pensament sobre “L’ajuntament informa

  1. Doncs sí , no ho dubtis que t´informaren.
    sorprent la ràpida reacció de l´Ajuntament a la mobilització veïnal que duem a terme.
    socsalvador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.