Accessibilitat a (l’estació de RENFE de) Badalona

El Punt: Col·lectius de disminuïts i ICV tornen a denunciar la inaccessibilitat a Renfe. Badalona comunicació: ICV-EUiA vol que l’estació de RENFE de Badalona sigui accessible a tothom.

Vagi des d’aquí el meu recolzament a la petició d’un ascensor per superar les escales de la RENFE, una rampa per poder entrar a Correus i en general totes aquelles iniciatives que facin la ciutat més humana.

Però és una llàstima que Carles Sagués s’oblidi de l’accessibilitat quan és ell el que s’ha de responsabilitzar. I és que la seva pàgina web no és accessible.

Soc dolent. Em consta que en Carles té clar que la seva pàgina web no és accessible i està fent el possible per tal que ho sigui. Però sempre és bo predicar amb l’exemple…

Hi ha un segon article de El Punt titulat Esperant resposta de l’Ajuntament on es diu:

Aquest col·lectiu lamenta que l’alcalde no els hagi tornat a rebre («tot i que s’hi va comprometre») i que CiU no faci més coses per l’accessibilitat «tot i que feia moltes campanyes quan estava a l’oposició».

Això que un col·lectiu hagi de lamentar que l’alcalde no es reuneixi amb ells té pinta de convertir-se en habitual…

I això de CiU també és veritat. Abans de les eleccions van fins i tot mirar de fer la seva web accessible. Però es va quedar en un intent. 🙁

I de la resta de grups no dic res perquè estan calladets. Però, malauradament, no es salva ni un!

Més informació relacionada a Badalona bitàcola:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.