Consultes externes. Alguns detalls

Aquests dies, al parlar de les consultes externes amb uns i altres, han sortit algunes coses que no vaig comentar aquí i que crec que val la pena dedicar-les unes línies.

La pregunta que molts ens fem és: Com poden tres grups municipals votar a favor d’un projecte sobre el que no tenen dades?. Una de les queixes dels veïns era la manca d’informes que detallessin com afectarien les consultes a la circulació de la zona, la manera con es farien les obres (especialment preocupant era l’entrada i sortida de camions), estudis de la situació dels edificis dels voltants, etc. Fins i tot CiU va justificar el seu vot en contra en la manca d’informació que existia en referència a aquesta obra.

Així, tornem a repetir la pregunta: Com poden tres grups municipals (PSC, ICV, ERC), votar a favor d’un projecte sobre el que no tenen dades?.

El més curiós és que si be CiU va votar en contra en aquell moment, un cop a l’equip de govern va deixar de ser bel·ligerant en aquest tema, de fet en Ferran Falcó es justificava (llegiu els comentaris d’aquesta entrada) entre altres motius, perquè, segons ell, poca cosa es podia fer ja. Doncs anava errat 🙂

La decisió de fer les consultes externes al solar del nostre barri ha resultat ser una mala decisió. I s’ha arribat a aquesta conclusió dos anys desprès que els partits al govern en aquell moment la votessin com a bona. És així com s’han de fer les coses? No es pot avaluar primer i un cop vista la viabilitat del projecte, votar-lo?.

Això sí, gràcies a aquesta dolenta decisió, els veïns de Can Solei tenen una associació que es preocupa per la zona.

I també és d’agrair que l’ajuntament hagi fet cas als tècnics i s’hagi fet enrere. Escoltarà l’ajuntament ara als veïns i arreglarà el solar?

Un pensament sobre “Consultes externes. Alguns detalls

  1. …La explicación -en parte- es fácil…A pesar de las palabras que pronuncian ó sobresalen, del entorno de toda formación o color político. A pesar de sus palabras -casi siempre- los hechos; hablan mucho más claro…

    Nada nuevo…

    Con todo mi lectura es positiva y ratifico tu conclusión -Badabit-: Can Solei tiene una AA.VV. que se preocupa por la zona…

    Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.