Final de campanya

A unes poques hores del final de la campanya electoral, crec que és un bon moment per fer un comentari sobre el que crec de com ha anat i per donar el meu punt de vista de la feina feta (durant la campanya) pels diferents candidats.

Si hagués de definir aquesta campanya electoral amb una sola paraula, ho tindria molt clar: Albiol. El lider del Partit Popular de Badalona ha influït molt en la campanya badalonina, segur que molt més del que ell no s’hagués pogut esperar. És especialment significatiu que al debat que va organitzar el programa Àgora de TV3 sobre seguretat i civisme, que havia de reunir representats polítics de diferents localitats catalanes, es convertís en un debat de polítics badalonins. El més trist és que tots els partits polítics s’avinessin a aquest joc, donant encara més protagonisme al Xavier Garcia.

Analitzant partit a partit, candidat a candidat, el PSC ha utilitzat una estratègia de desqualificacions contínues contra el PP, acompanyades de una gran mostra de la feina feta, però amb una absoluta mancança de propostes. No m’ha agradat gens l’estratègia del PSC per dos motius: el to dur que s’ha fet servir amb el PP, sens dubte merescut però que dóna una imatge del Jordi Serra com el d’una persona barroera, i la manca de propostes de futur. Sé el que ha fet el PSC (i la resta de partits del tripartit badaloní) però no he aconseguit saber que vol fer,a més d’un nou camp de futbol. Per altra banda, i com a punt positiu, el PSC ha renovat les seva llista electoral donant pas a gent del partit que fins ara o no hi eren o bé no tenien possibilitats de sortir elegits. D’entre ells voldria destacar a la Conxa Botey, que té tota la facilitat de connectar amb la gent que li manca al Jordi Serra.

El PP ha seguit la estratègia que ja va començar fa uns anys i que sembla que li funciona. No tinc clar si la campanya “tots contra el PP” li ha fet mal o, al contrari, l’ha beneficiat, però ha estat present tota la campanya amb el que propaganda no els hi ha faltat. El més trist, és que quan en Xavier Garcia deixa de parlar d’immigració i seguretat, sembla tenir idees (més o menys bones), així que sembla que alguna cosa més té al cap. Però centrant tota la campanya en el mateix, les propostes que pugui tenir queden reduïdes a no res. El PP de Badalona està farcit d’independents i el seu darrer fitxatge, la Rosa Bertran, va donar molt que parlar.

CiU ha apostat molt fort i ha fet una bona campanya. Les seves possibilitats passen per aconseguir convèncer a una part important de l’electorat que no són votants seus habitualment i ha fet un esforç molt important. Però tot i fer una bona campanya les retallades del govern de la Generalitat li poden fer molt mal. El personal sanitari i educatiu esta força tocat per les retallades i és un volum de gent gens menyspreable, de manera que podria passar que l’esforç de la coalició servís per no perdre vots, però no per guanyar-los. Quant a la llista, CiU també va tenir un fitxatge sonat, l’Anna Pruneda, ex-presidenta del Círcol, que anirà a la cinquena posició de la llista.

La campanya d’ICV ha estat més modesta. Tot i això en Carles Sagués s’ha fet gairebé omnipresent i se l’ha pogut veure quasi per tota Badalona i gairebé en diversos llocs alhora 😉 ICV però s’ha trobat amb que algunes de les crítiques que li feien als partits que actualment governa l’ajuntament, li rebotaven. I és que fa quatre anys ICV era al govern de l’ajuntament, tot i que el Carles Sagués no hi era. Les probabilitats d’ICV d’arribar al govern municipal passen necessàriament per apartar a CiU del costat del PSC, però tal i com estan les coses, aquesta opció sembla lluny de convertir-se en una realitat.

ERC-Accent-Reagrupament-JERC ha fet també una bona campanya, la veritat és que la coalició amb Accent va ser una bona iniciativa que, de fet, va deixar a uns quants totalment descol·locats. L’Oriol Lladó modera un discurs que podria ser massa punyent i acosta la coalició als votants més moderats. Potser aquesta coalició permet a ERC mantenir el seu únic regidor, donat que el punt de partida inicial semblava no donar massa possibilitats de repetir regidoria.

I de la resta de partits només soc capaç de parlar de les CUP que també han fet força campanya, amb totes les limitacions que té ser un partit polític petit. Falta veure el rèdit en vots que treuen, però la competència és molt dura i les possibilitats, més aviat petites.

Amb tot això, fer una previsió de resultats de les eleccions resulta molt complicat. Em quedo però amb l’estimació que vaig fer a ja fa un temps però amb un regidor de CiU que ballaria entre CiU, el PP i el PSC.

30 pensaments sobre “Final de campanya

  1. ALBIOL APOSTA PER LES SIMILITUDS ENTRE PP I CIU

    Xavier García Albiol, candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Badalona, va congregar el passat diumenge prop de 2.500 veïns al barri de Llefià en un míting marcat per un to conciliador amb els votants de Convergència i Unió en un intent d’aproximar posicions. De fet, dies abans, ptser negocians futurs pactes, avn veure junts la cremada del Dimoni a casa d’una empresària badalonina del PP. Albiol ha demanat també que es deixin de banda els debats ideològics i s’aposti per un canvi al capdavant de l’Ajuntament Badaloni.

    Publicat al Dairi de Badalona 20.05.2011 pàgina 3

  2. Ostres Aniceto, no sé si serà o no veritat el que diu el Diari de Badalona, però tenint en compte la seva tendència política (li podriem dir el Diari del PSC de Badalona) potser no podem fer cas del tot a aquest tipus d’informacions…

  3. Bon dia,

    Us prego visioneu l’entrevista que fan en Jordi, al Canal 24 h de TVE. La campnya d’en Jordi s’ha bassat en fets, en allò que de forma palpable el ciutadà pot veure i en rebatre el discurs xenòfov i de perjudici constant i continu cap a la nostre ciutat per les continues declaracions del lider del PP local.

    http://www.rtve.es/alacarta/videos/informativos/entrevistes-electorals-canal-24-horas-jordi-sierra/1098647/

    Saliutacions a tots !

  4. Ostres Badabit, no se si serà veritat el que tu mateix dius el teu blog però tenim en compte la teva tendencia política (li podriem dir FALCO NEWS) pot ser no podem fer cas de tot aquest tipus d’informació.

    Nota: El que és una realitat és la reunió precremada i postcremada en casa de la candidata a la regiduria de comerç que va descobrir fa poc que hi ha vida per sobre de l’autopista.

    Salutacions a tots !

  5. Algú que desmenteixi la reunió si us plau, o només estaven mirant els cohets.

    Salutacions.

  6. Un pla amb visió a l’any 2020. El PSC de Badalona ha presentat 10 punts bàsics del seu programa electoral de cara a les eleccions municipals. Els socialistes tenen com objectiu crear ocupació, empresa i desecallar grans projectes històrics de ciutat, com la construcció dels laterals de l’autopista, el tunel de la carrertera B-500 o construir el nou camp de futbol. Amb el lema “En Serra es nota, Badalona ho nota”, la candidatura encapçada per Jordi Serra té ara l’horitzó posat en la Badalona del 2020 amb l’aval de la feina feta durant aquest mandat. Serra, ha avançat alguns dels grans projectes, molts dels quals tindran vigència durant la propera dècada. La recuperació de l’economia, la creació d’ocupació i alguns projectes de ciutat urbanístics i socials formen part de les prioritats del PSC. D’entre els principals eixos del programa del PSC, destaquen desencallar grans projectes urbanístics de ciutat. Alguns dels 10 punts són la construcció del nou camp de futbol, consolidar com a referent internacional de la recerca i la indústria biomèdica a la muntanya de Can Ruti o construir els laterals de l’autopista que queden pendent. El candidat socialista, Jordi Serra, ha avançat que el PSC de Badalona farà una campanya en positiu, explicant tota la feina que s’ha fet i sense entrar amb cap tensió política.

    http://es.badaweb.com/noticies/noticia.php?id=23757

  7. Només per posar les coses en perspectiva. Quants afiliats al PSC escriuen habitualment al Diari de Badalona? I quants de la resta de partits?

    A Badalona bitàcola no escriu cap afiliat a cap partit polític.

  8. Sí,sí, però es veritat que l’ALbiol i en Falcó van veure cremar el Dimoni junts a casa de la Beltran.

    I els peridistes el que fan es contar les notícies, ni el Punt, ni el Tot, ni el Badalona 2000, ni el Andreu Mas, ni badabit.org, ni la Sara Muñoz, ni els Cales Tornero i Carvajal, shan fet reso d’una notícia que pot ser, tingui una gran influència en els pactes post-electorals.

    Aqui es junta dos coses:

    1.- Un dessitja a tota costa treure del govern d’una ciutat de 220.000 habitants a Catalunya als Socialistes. Estratègia estatal, encara que a l’altre també li va bé com estratègia autonòmica.

    2.- A l’altre de la sonrisa permanent i del color llampant, només l’interesa una cosa ser Alcalde, per sobre de sigles, de projectes i del que sigui, fins i tot de la seva pròpia ciutat.

    Per tant estem tots avisats. Cadascú que actui en conseqüencia. Si la campnaya de desprestigi de la nostre ciutat i dels immigrants ha de tenir premi en forma de pacte amb CIU i amb l,excusa de que ha estat Barcelona la que ha obligat al pacte. Malament anirem, de totes formes fins a les 24h abans de la jornada de reflexio encara algu pot sortir a desmentir la velada romantica a la llum dels petards i del foc de la cremada del Dimoni.

    Salutacions a tots i Visca Badalona.

  9. Ostres Aniceto, has posat a Badalona bitàcola a l’alçada de El Punt! Gràcies! 😉

    Bé, ara seriosament. No puc dir que no sigui veritat el que diu el Diari de Badalona, però espero que entenguis que no deixa de ser una informació que “dóna punts” al PSC i que el fet que cap altre diari s’hagi fet ressò no deixa de ser curiós. Perquè, sincerament, pensar que tots els mitjans de comunicació i acreditats periodistes badalonins (entre els quals no m’incloc ni jo ni Badalona bitàcola) tenen un pacte de silenci per no divulgar segons quines informacions em sembla poc probable.

    I si em vols incloure a mi i al meu bloc en aquestes prestigioses categories, ja et puc dir que no tenia ni idea de la reunió aquesta que diu el diari que es va fer.

    En tot cas, el més probable és que desprès de les eleccions tant PSC com PP puguin formar govern amb l’ajut de CiU, i tot el que es pugui dir ara és ja poc rellevant. Així que no trigarem gaire en veure quins pactes hi ha o no. Mentrestant, tranquil·litat i bona sort per la part que et toca.

  10. Diu el Carles “A Badalona bitàcola no escriu cap afiliat a cap partit polític”.

    No és cert: hi escriu l’Aniceto, constantment. Aniceto, crec que faries bé de muntar-te el teu propi blog 🙂

  11. A veure, Capgròs, evidentment em referia a les persones que escrivim entrades, no als comentaristes (i ja sé que ja ho saps 😛 )

    I quant a l’Aniceto, de veritat, prefereixo que no es faci un blog, a mi ja m’agrada que escrigui aquí!

    Aniceto, no li facis cas, sempre seràs benvingut a Badalona bitacola, per molt que en algunes coses no arribem mai a posar-nos d’acord.

  12. Que patètic l’anicetospam. Com si t’hagués d’importar què faig en el meu temps lliure. Tinc una amistat que no trencaré amb la parella de la rosa, pel fet de sortir a córrer plegats amb una colla anomenada Mikakus. Coincidim allà per veure els focs de fa anys. El xavi i la maite arqué també. Aniceto, estàs fatal. Ets un sectari. No m’estranyarà si us fumeu una bona patacada. Jo sé diferenciar les coses i tinc bons amics de molts colors. i els mantinc. Tu, pel que sembla, vius a la secta. Tu mateix, però no facis aquests comentaris, que despulles la teva ànima. Apa, sort. I si surts regidor, mira de pensar en la ciutat, que és + important que el partit. Badabit, ni cas a les xorrades del diari dels socialistes i dels seus altaveus malalts.

  13. Bona tarda a tots !

    Benvolgut Ferran,

    Per patètic tu o he d’explicar que vas trucant a la gent per si dona suport a un o a un altre i retreus a determinades persones que t’han recolzat abans i que aran no et recolzan tot diem que jo els he manjat el coco o que els deixarè tirats, no senyor meu no, ja t’ho van deixar ben clar,no ? .La teva forma de fer determinades coses i de liderar el teu projecte polític, més personal que colectiu també et passarà factura. Ningú et retreu que has fet una bona feina, llevat l’àrea de comerc evidentment, i que has estat un soci fidel, però no he estat jo el que jugo en foc, i si son els teus amics perfecte, però tu i la teva experiència hauria de saber que el Sr. Garcia està on vol estar i manipula el que ha de manipular, tu com haver arribat saludar i marxar hauria estat suficient.

    Començo ha estat fins els nassos que tu puguis dir coses de la nostre candidatura i nosaltres tinguen que callar, tu saps amb qui vas estar el dia després de les darreres eleccions municipals i de qui et vas deixar aconsejar, nano i a qui li vas demanar de nou repetir la mateixa jugada.

    Començo ha estar fins els nassos Ferran que pensis que el centre de Badalona es feude vostre,i que per extensió Progrés i el Front marítim tres quarts del mateix, Ferran aquí cadacú vota el que le surt dels nassos i ningú és propietari de res, com per que hagis de trucar a gent tot recliminant-li que hagi signat un manifest.

    Ah que sapigués que Front Marítim també és la Mora, que encara que son 350 veïns, i no més 150 vots en joc, doncs això, ja saps…

    Per cert la bustiada que vas fer fa dos dies per la nostre zona, fent la pilota tot reforçant el paper que ha tingut l’Associació de Veïns, envers la situació del nostre barri, l’únic que ha fet es que quedi més palés, el teu objectiu individual envers del col.lectiu, gran errada que ja analitzarats amb els teus o més ben dit amb tu mateix.

    Sectari és una paraula lletja sobre tot si la dius amb ànims d’ofendre, la veritat només te un camí, que moltes vegades per no dir totes coincideix en el de la honestitat.

    I això badabit, com diu en Ferran tu a lo teu, com si m’haguessis fet cas a mi o a un altre alguna vegada.

    Coin no està malament per ser una jornada de reflexió. No creieu.

    Salutacions a tots !

  14. Ferran espero de todo corazón que cuando se hable de pactos…te venga a la cabeza la imagen de Aniceto…para que tengas BIEN CLARO con quien vas a pactar (o quién te va a tener que tragar) en le pleno del ayuntamiento…jeje
    Me pregunto como defenderás a este tipo cuando suelte en el salón de plenos alguna de sus “Anicetadas”, el hashtag #plebdn puede echar humo!

  15. Aniceto, votaré a Albiol empecemos por ahí! Gente como tú no puede ser regidor…por el bien de Badalona.Me niego!

    He hablado pocas veces con Ferran, pero les sigo en plenos, noticias…etc solo te diré una cosa…ya te gustaría tener un cuarto de las aptidudes de Ferran para ser político…es más te insto a que aprendas un poquito de él y dejes de decir barbaridades…

  16. Benvolgut Carles,

    vagi per endavant que crec que ets ben lliure de deixar entrar a casa teva qui tu vulguis, només faltaria.
    Ara bé, de vegades és interessant saber fins a quin punt obrir la porta de bat a bat és convenient, o pot arribar a ser perillós fins a assolir la categoria de temeritat.

    M’explico: els blogs són cases virtuals on el seu propietari hi expressa una opinió i els lectors, previ permís i acceptant les normes mínimes d’educació exigibles, poden afegir-s’hi aportant-n’hi més i enriquint el debat.

    Però els blogs, diaris, fòrums, etc. són susceptibles de ser “okupats” pels Trolls.

    http://www.um.es/docencia/barzana/DIVULGACION/INFORMATICA/Troll.html

    Per què dic això? Doncs perquè des de fa força temps i, sobretot, des de l’inici de la campanya electoral que es va acabar la passada mitjanit, els qui estem amatents de les informacions relacionades amb la nostra ciutat, ens hem vist atabalats per un Troll que a tots els mitjans hi ha anat escampant, reiterada i extensament, les seves idees i provocacions, fins arribar també a casa teva, la seriosa Badalona Bitàcola.

    No sé si a partir de demà ens podrem veure alliberats d’aquest Troll, així ho espero. De moment jo ja fa uns dies que he deixat de llegir els comentaris a informacions dels diaris digitals, i opinions serioses de blocaires, així com malauradament, també he deixat d’entrar en segons quin espais per no trobar-me aquest Troll que tot ho embruta.

    Sempre m’hi he trobat bé a casa teva, i m’agradaria poder-hi seguir venint per llegir coses intel·ligents i compartir opinions -que no sempre han de ser coincidents- amb tu i la resta de companys que aquí ens anem trobant.

    Gràcies per l’atenció i perdona si m’he allargat massa.
    Marga

  17. El tal Aniceto és un plom que també martiritza als que mirem l’Avui. Precisament per tenir persones com aquesta el partit al que pertany li toca estampar-se de cap. Esta clar que els nervis d’en Serra s’encomanen a la truppe que li fa de claka. Caldria que reflexionés oportunament, fes reset mental i que potser després de tants anys de “servei públic” dedicar-se a fer de profe que segur que li va molt millor.

  18. Marga, entenc perfectament el que dius. A mi m’agrada llegir els comentaris de l’Aniceto perquè representa a una opció política que sinó segurament mai apareixeria per aquí. És veritat però, i tal com diu el Joan, que darrerament s’ha convertit en una mena de “troll” escrivint a tot arreu i de vegades amb comentaris, al meu parer, poc afortunats.

    En general no soc partidari de censurar comentaris a no ser que continguin insults, amenaces o imputacions que requereixin ser provades. Entenc però que no és agradable llegir contínuament el mateix, em molts mitjans diferents i escrit sempre per la mateixa persona. Però bé, segur a partir de demà l’Aniceto ens donarà una treva (sigui o no regidor) 🙂 i confio en que quan torni ho faci d’una manera més moderada.

    Bona nit i bon dia d’eleccions a tothom!

  19. Bona nit,

    Quan s’escriuen coses que no concorden amb les vostres idees ja son trols o gent que us fa nosa.

    Vosaltres teniu els mitjans de comunicació al vostre favor (línia Badalona, El Punt, Badalona 2000, Andreu Mas, Sara Muñoz… ) i que penseu que m’havia de callar no Marga no.

    A vosaltres ja us anava bé que uns quans descerebrats del PP es fessin càrrec de posar un comentari despectiu rere comentari despectiu pel PSC, jo m’he limitat a avançar-me als mateixos i quan un líder com el vostre fa servir de de forma despectiva el terme socialista, heu de tenir en compte que a alguns ens toca els nassos i a vegades, només a vegades ens tornem.

    Tinc tot el dret del món a expressar la meva opinió, i deixar ben clar que les polítiques neoliberals que el nou executiu de la Generalitat ha aplicat estan fora de lloc i tenen un objectiu clarament neoconservador.

    Fixeu-vos que el únics que intenteu que altres no escriguin sou vosaltres.

    Per cert Marga, pregunta-li a Ferran si he dit o escrit alguna mentida. Per cert més d’una vegada he demanat disculpes als lectors del Punt i et reitero les meves intervencions eren i han estat en resposta a l’estratègia 2.0 dels partidaris del PP més “tea party” de tot l’Estat.

    Salutacions a tots.

  20. Ostres, Aniceto, tu ets dels partidaris dels atacs preventius?

    Per altra banda, això d’acusar a TOTS els mitjans (menys a un?) de conspiració em sona a paranoia…

    Sí tens dret a donar la teva opinió. També la té la Marga, el Joan i tothom que escriu aquí o a on sigui. I aquestes opinions venen a dir que consideren que t’excedeixes escrivint molt i a tot arreu. Potser tenen raó, potser no tota, potser només una part. En qualsevol cas, sempre val la pena sentir el que tenen a dir els demés i, fins i tot, en ocasions, fer-lis cas 🙂

  21. Amb això estic totalment d’acord, Cadascú viu les coses des de la seva pròpia realitat, no he estat jo el que ha dit que altres no escriguim tot el contrari la llibertat d’expresió amb respecte i sense mentides mal intencionades hauria de ser el sumun de la participació.

    I respecta al tema de la raó badabit és evident, jo també tinc la meva tan respetable com la seva i tan criticable com la seva.

    Bona nit.

  22. Benvolguts,

    Per a mi, la qüestió no és la quantitat de comentaris de l’Aniceto Ramírez, sinó la qualitat.

    Per descomptat, què és un comentari de qualitat pot ser també subjecte de comentari, així que m’avanço a exemplificar el que per a mi és un comentari de qualitat, i molt especialment el comentari de qualitat que espero d’un regidor.

    Els dos exemples són de la Mercè Rius, actual Regidora de Medi Ambient i Mobilitat.

    Fa dos anys i mig, a De l’absència d’una política de manteniment de l’Ajuntament criticàvem l’estat del passeig marítim. El seu comentari va ser explicar la política, què funcionava bé, què costava més i què, també, era susceptible de millora. Acabava amb un compromís per a solventar algunes incidències que es denunciaven a l’apunt del blog.

    A principis d’any, a Els canvis a l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola, l’apunt del blog tenia un signe contrari: felicitar l’ajuntament per la feina feta. Novament, la Mercè va comentar, aquest cop ampliant la informació que es donava al blog i que, d’altra manera, no hagués estat a l’abast del lector.

    Això és el que jo espero d’una persona que directament (essent regidor) o indirectament (formant part dels partits que governen) em representa.

    Tanco el comentari dient que, fins fa unes hores, jo no tenia ni idea de la filiació política de la Mercè Rius. He hagut de fer una cerca al Google per a saber-ho. Amb això vull prevenir els comentaris que em puguin acusar de ser parcial/partidista en les meves crítiques.

    Cordialment,

    i.

  23. Hola,

    Estic d’acord amb com el badabit gestiona els comentaris d’aquest bloc, ja que així tots podem tenir un espai on opinar sobre les qüestions que ens preocupen de la nostra ciutat. Per mi, encara és més important que mitjançant l’espai dels comentaris, les diferents opcions polítiques de la ciutat demostrin les competències i coneixements que tenen per governar. En un marc com el de la política local és una informació valuosíssima i que, a mi particularment, m’ha ajudat a decidir a qui votaré. Per tant li vull agrair al badabit l’esforç que fa mantenint aquest bloc.

  24. Malauradament l’Aniceto és un exemple més d’aquests persontages que abunden a les nostres institucions i que veuen en la política la única manera posible d’assolir un “status” al que mai podrien arribar per mèrits propis.
    Per això es deuen als partits que representen, per que si no són abolutament fidels a ells, els arraconen.
    Mai fan propostes pròpies, es dediquen a repetir el que els seus caps, que veuen en ells uns servents fidels i fàcilment mal•leables, els diuen. No s’atreveixen a criticar la mà que li ha promés donar de menjar no sigui que s’emprenyin i els canviïn per un altre, ja que en el fons són conscients de les seves mancances i saben que són fácilment reemplaçables.
    Persones amb greus déficits d’autoestima que si aconsegueixen tenir qualsevol càrrec veuen assolit el seu somni de sentir-se per sobre dels altres, o almenys és el que ells creuen.
    També pot ser pura necesitat económica, gent que somiava viure en un lloc per a rics, li dónen molta importancia a les clases socials, i potser mal aconsellats han estat víctimes de la especulació inmobiliària. Tots sabem com van enganyar als que, com l’Aniceto, van “invertir” en la zona del port de Badalona pensant que seria una zona “exclusiva”.
    Això només es pot arreglar canviant les actuals lleis electorals, però està clar que com els que están a dalt molts cops també han arribat on són de la mateixa manera, tampoc no faran res per canviar-la.
    Així que no es tocarà més remei que conviure amb ells i intentar que ens afecti el menys posible, encara que reconec que de vegades costa.

    Salutacions,
    Víctor

  25. Aniceto,
    no acostumo a respondre els comentaris que es fan als webs però aquest cop no puc evitar dirigir-me a tu. Primer de tot, m’agradaria que m’expliquessis on o per a qui treballo, perquè jo tenia entès que des de fa divuit anys la meva empresa és El Punt. Com que veig que diferencies entre El Punt i la Sara Muñoz, o bé no saps a quin diari escric, o bé hi ha a la ciutat una periodista que es diu com jo i no la conec. Després, m’agradaria dir-te que no penso permetre que ni tu, ni cap persona d’aquest món, qüestioni la meva professionalitat. Jo faig la meva feina des de la més absoluta honradesa, i moltíssima gent que em coneix i em respecta ho sap. Mai he treballat pensant a afavorir ningú, i abans de fer-ho abandonaria la professió. I qui em coneix bé que ho sap. No saps la decepció que m’he endut llegint el teu comentari. Hagués preferit no fer-ho, perquè conservaria la simpatia que et processava. I per cert, no cal que em contestis perquè aquest diàleg, pel que a mi fa, s’acaba aquí. No penso fer cap més referència a un comentari teu. A la vida, no m’agrada perdre el temps.

  26. Bon dia,

    Jo tampoc estic per perdre el temps Sara, ja quan tinguis temps o ganes parlem.

    Evidentment no dubto Sara de la teva professionalitat a la teva feina, ni de com la fas, però també està clara la linia editorial del diari el Punt i la forma en la que ha tractat diverses notícies. A vegades és més notícia el que no és diu.

    Tothom ha de reflexionar sobre el que ha passat, tothom sense cap exclussió i això Sara també us inclou a vosaltres, als periodistes locals.

    La responsabilitat és de tots, de tots. I a mi tu no m’has defraudat, en absolut, només considero que no tens tota l’informació, i les raons de no tenirla son moltes i algunes depenen de tu. Lamento enormament que jo a tu si t’hagi defraudat.

    Hem parlat poc, molt poc i sobre tot no hem parlat quan pot ser més calia, però no era jo el que tenia que trucar-te o al menys així van quedar al Metro de Pompeu Fabra.

    I respecte a la resta vosaltres creieu que jo puc representar una opció política poc catalanista i que per tant això ja em desacredita d’entrada, sense donar-me cap possibilitat ni a mi, ni a la resta dels afiliats del PSC, doncs aneu molt errats al meyns en el que amb mi és refereix. Tot està per fer, treballem.

    Bon dia.

  27. Gràcies Badabit per donar a tots l’oportunitat d’expressar-se.

    Gràcies.

  28. “I respecte a la resta vosaltres creieu que jo puc representar una opció política poc catalanista i que per tant això ja em desacredita d’entrada”

    No t’equivoquis, Aniceto: crec que la majoria de comentaris (o al menys el meu segur) no era contra la teva formació sinó contra la teva candidatura personal.

    Les possibilitats de demostrar la teva competència en matèria de política les has tingut a bastament en els comentaris d’aquest blog i, pel què a mi respecta, l’absència d’aquesta ha quedat més que palesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.